alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

54 νέοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαϊου στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αλεξάνδρεια από την Ειδομένη μετά την πρωϊνή επιχείρηση της Αστυνομίας για μεταφορά όλων των προσφύγων σε δομές της Β. Ελλάδας.

Αργά το βράδυ έφτασαν στην Αλεξάνδρεια με

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί όλους τους Δημότες, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Μαϊου 2016 από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Στις πληροφορίες - ¨καταγγελίες που δέχθηκε το alexandriamou.gr για ύπαρξη κρούσματος φυματίωσης στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας και θέλοντας να καταλαγιάσει

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας και η Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών Συνεταιρισμών Ν.Ημαθίας διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια από 27 έως 29 Μαΐου 2016. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και περιλαμβάνουν:

Κατηγορία Αγροτικά

Την Τετάρτη 25-5-2016 και ώρα 15.00΄και σε επανάληψη την Πέμπτη 26-5-2016 και ώρα 22.00', θα μεταδοθεί από την "ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" η εκπομπή "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ", στην οποία μέσα από οπτικό υλικό θα παρουσιασθεί η διαχρονική ιστορία της λίμνης των Γιαννιτσών.

Στην εκπομπή που

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την εγγραφή των βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας αρχίζει την 25η Μαΐου τελειώνει την 20η Ιουνίου 2016.

Τα ΚΟΜΝΗΝΑ έρχονται για δεύτερη χρονιά, ακόμη πιο δυναμικά, με ένα τριήμερο εκδηλώσεων για τους πιο απαιτητικούς θεατές και ακροατές.

Θερμά Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας ΕΦΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ του «Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας» και στον προπονητή της ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΟ ,

Μετά από πληροφορίες - ¨καταγγελίες που δέχθηκε το alexandriamou.gr για ύπαρξη μεμονομένου κρούσματος φυματίωσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας και θέλοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος από φήμες που διασπείρονται προκαλώντας τον πανικό (ο οποίος σημειωτέον είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε παρόμοιες περιπτώσεις) στην τοπική κοινωνία προέβη στις παρακάτω ενέργειες:

Από την 1η έως τις 21 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται, από φέτος, οι εγγραφές των νηπίων και των μαθητών για κάθε σχολικό έτος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας