alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020
Η καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στην Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας την Κυριακή 9/2.

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο πανέμορφο Σέλι του νομού Ημαθίας είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στη «Δεύτερη (2η) Θεματική Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Αλεξάνδρειας».

Η θεατρική ομάδα “Θεατρομπόμπιρες” και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α  Αλ ανακοινώνει ότι  στις  11/02/2020  ημέρα Τρίτη και ώρα από 08:00 π.μ  εως 13:00 μμ, θα  γίνει  διακοπή νερού για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού  τμήματος   της Αλεξάνδρειας  ,στις παρακάτω  οδούς : 
 

Υποβολή αιτήσεων
για τη λήψη υπηρεσιών υποβοήθησης Αυτόνομης Διαβίωσης
και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 15:39

Η 3η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο της Νάουσας

Από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια ανακοινώθηκαν τα εξής για το Νοσοκομείο της Νάουσας:

Κατηγορία Υγεία
 
 Νέα, θριαμβευτική εμφάνιση για την ελληνική προολυμπιακή ομάδα. Μια εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων στο G2 της Φουτζέιρα, οι εκπρόσωποι του ελληνικού ταεκβοντό έκαναν τους Ιορδανούς να… παραμιλούν στο El Hassan Open G1 που διεξήχθη στο Αμμάν, κατακτώντας μέσα στη χώρα τους τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.
 
Κατηγορία Αθλητικά
Με την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου για το 2020, ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Άγγελος Αποστολίδης, στα 80 κιλά ελευθέρας πάλης και σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, αυτή των παίδων. Πιο συγκεκριμένα στο επίσημο Πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης του Ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης –
Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας