alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Tη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, συνεδρίασαν το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο, όσο και το Ανώτερο Συμβούλιο, καθώς και το Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

 
 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας με τη στήριξη του Τ.Ο.Β (Τουριστικός Όμιλος Βέροιας) προετοιμάζει την παράσταση «Ανθισμένες ροδακινιές» σε σκηνοθεσία Χάρη Πεχλιβανίδη.

O Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με υπουργικές αποφάσεις ενέκρινε 34 νέα Επιχειρησιακά Προγράμματα Οργανώσεων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών καθώς και 113 τροποποιήσεις υφισταμένων προγραμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 28.701.744 €, εκ των οποίων το 50% έως 60% αφορά την ενωσιακή συμμετοχή το δε υπόλοιπο ποσό την ιδία συμμετοχή των οργανώσεων.

Στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, συνεχίζοντας τις οργανωμένες επισκέψεις του σε τοπικούς φορείς της Ημαθίας, που ασκούν κοινωνική πολιτική.

 
Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SUPER MARKET, ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ και PIKEFI TRAVEL για την χορηγία τους στο Σωματείο Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. 

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, η ομάδα έργου του ΕΠΑ.Λ. Αλεξάνδρειας με τίτλο «Τεχνολογία Συστημάτων Ανάκτησης Κινητικής Ενέργειας και Ενέργειας Καυσαερίων για Υβριδικούς Κινητήρες», βρίσκετε στη Βαρκελώνη πραγματοποιώντας την κεντρική δράση του προγράμματος που σκοπό έχει την κατάρτιση μαθητών των ειδικοτήτων "Τεχνικός Οχημάτων" και "Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων" στην τεχνολογία των υβριδικών οχημάτων.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Εως 29/2 οι αιτησεις για 800 Συνοριακούς Φύλακες

Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησαν τα Βιωματικά  Σεμινάρια του «Έρασμου» και στην Αλεξάνδρεια, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης. Πρόκειται για μια σημαντική δράση δικτύωσης του Συλλόγου, που αγκάλιασε από το 2019 αρκετός κόσμος σε Βέροια και Νάουσα και επεκτείνεται το 2020, σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας.

To 1ο Μελωδικό Αντάμωμα Χορωδιών με τίτλο "....σκόρπιες νότες στο πεντάγραμμο της ζωής" διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας Κοινότητα Μελίκης, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 7μμ, στην αίθουσα της κοινότητας Μελίκης.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας