alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 πριν το εργοστάσιο της ΕΒΖ Πλατέος, μετά τη στροφή του Αράχου περί ώρα 19.30

Κατηγορία Αστυνομικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας έχοντας υπόψη τα ατομικά ειδοποιητήρια του τμήματος Δικαστικού & νομικής υποστήριξης της Δ.Ο.Υ. Βέροιας, που έχουν κοινοποιηθεί σε διάφορους πολίτες οι οποίοι έχουν οικονομικές συναλλαγές με το Δήμο Αλεξάνδρειας, για αναγκαστική κατάσχεση εις χείρας τρίτου σας ενημερώνει τα παρακάτω:

Οι οφειλές που εμφανίζονται ως χρέος του Δήμου Αλεξάνδρειας με την ιδιότητα του συνυπεύθυνου αφορούν τη διαχείριση για τα οικονομικά έτη 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 των Κοινοπραξιών:

α) ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΤΕ και

β) ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ – Α. ΔΕΝΗΣ – Α. ΛΟΥΚΑΣ, οι οποίες συστάθηκαν το 2003.

Για τα παραπάνω πρόστιμα ο Δήμος προσέφυγε προς το Διοικητικό Πρωτοδικείο το έτος 2013 ζητώντας την ακύρωση τους, το Διοικητικό Πρωτοδικείο με τις με αριθμό Α156-Α157/2019 αποφάσεις του, απέρριψε τη προσφυγή με την αιτιολογία ότι μόνη ενεργητικός νομιμοποιούμενη να ασκήσει προσφυγή κατά των πράξεων επιβολής προστίμου είναι οι Κοινοπραξίες που αναφέρονται παραπάνω.

Μετά την έκδοση των αποφάσεων από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας, ο Προϊστάμενος της επισπεύδουσας αρμόδιας ΔΟΥ Βέροιας προχώρησε στην έκδοση κατασχετήριου έγγραφου με ελάχιστο περιεχόμενο τα αναφερόμενα στην παρ. 1 του άρθρου 30 Κ.Ε.Δ.Ε στοιχεία, το οποίο δεν κοινοποιείται στον οφειλέτη, αλλά μόνο στον τρίτο.

Όμως σύμφωνα με α) την υποχρέωση της ενημέρωσης μας προς τους πολίτες του Δήμου μας, β) την ισχύουσα νομοθεσία και γ) το Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων- ΚΕΔΕ (Ν.Δ 356/1974) όπου ρυθμίζει τη διοικητική εκτέλεση, δηλαδή το σύνολο των κανόνων δικαίου που διέπουν τη διαδικασία αναγκαστικής εισπράξεως των δημοσίων εσόδων, καλούμε τους πολίτες που έχουν παραλάβει ατομικά ειδοποιητήρια, εντός οκτώ ημερών από την επόμενη της επίδοσης του να μεταβούν ενώπιον του Ειρηνοδίκη της κατοικίας του σε θετική ή αρνητική δήλωση του άρθρου 32 Κ.Ε.Δ.Ε. Σε περίπτωση θετικής δήλωσης ο τρίτος οφείλει να αποδώσει στο Δημόσιο τα χρήματα που θα παρέδιδε στον οφειλέτη βάσει της μεταξύ τους σχέσης, ενώ κωλύεται να αποδώσει στον καθ’ ού τα κατασχεθέντα χρήματα, αφού επέρχεται αναγκαστική εκχώρησή τους υπέρ του Δημοσίου.

Σε περίπτωση μη υποβολής της δήλωσης ή εκπρόθεσμης υποβολής αυτής εφαρμόζεται το άρθρο 33 Κ.Ε.Δ.Ε. Εάν ο τρίτος δεν προβεί σε δήλωση ή προβεί εκπρόθεσμα ή χωρίς την τήρηση του τύπου που προβλέπεται από το άρθρο 32 του παρόντος, λογίζεται οφειλέτης του Δημοσίου για το σύνολο της απαίτησης, για την οποία επιβλήθηκε η κατάσχεση, εκτός αν αυτός αποδείξει ότι δεν οφείλει στον καθ` ου ή ότι η οφειλή του είναι μικρότερη από την απαίτηση του Δημοσίου, οπότε απαλλάσσεται ή ευθύνεται μέχρι του ύψους της οφειλής του, κατά περίπτωση.

Η διαδικασία που ακολουθείται περιγράφεται συνοπτικώς ως εξής:

Δήλωση Τρίτου Κατά ΚΕΔΕ

Από ποιους παρέχεται

Ειρηνοδικείο στο οποίο υπάγεται η κατοικία αυτού που δηλώνει

Νομοθετικό πλαίσιο

Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν.δ. 356/1974 ) και οι νόμοι 4321/2015, 4336/2015, 4337/2015, 4370/2016, 4472/2017, 4484/2017 που τον έχουν κωδικοποιήσει

Εργάσιμες ημέρες κατά προσέγγιση

1

Κόστος σε ευρώ

2,00 € ένσημα υπέρ ΤαχΔικ στην περίπτωση που ο δηλών θέλει ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο της δήλωσης

Μετά τα παραπάνω θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες – πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας, ότι:

α) ως Δήμος θα προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες που μας δίνει το δικαίωμα η ισχύουσα νομοθεσία και απαιτούνται από μέρους μας ώστε να καταλογιστούν και πληρωθούν τα πρόστιμα από τους υπεύθυνους εκπροσώπους των Κοινοπραξιών και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν και

β) η όλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας δεν δημιουργήθηκε από υπαιτιότητα της σημερινής Διοίκησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, στα τηλέφωνα 2333350107, 2333350123 και 2333350139.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Μια όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 στο ιατρείο της Μαιευτήρος - Χειρουργού Γυναικολόγου Όλγας Αναστασοπούλου στα πλαίσια της ενημέρωσης εγκύων γυναικών.

Οι γυναίκες που συγκεντρώθηκαν βρίσκονται στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, αφού περιμένουν να φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους, όπως τόνισε και η ίδια η γιατρός.

Οι μέλλουσες μανούλες ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον ερχομό του παιδιού και από την Μαία Κυριακή Αυτζή, που ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό του ιατρείου.

Έλαβαν έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για την κύηση και την υγεία του εμβρύου ενώ απάντησαν σε όλα τα ερωτήματά, τις αγωνίες, τους φόβους, τις ανασφάλειες, αλλά και τις προσδοκίες των εγκύων γυναικών γύρω από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση ενός νέου ανθρώπου.

Έμαθαν για τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους, ποιες εργαστηριακές εξετάσεις είναι απαραίτητες όπως και για τη διατροφή που μπορεί να λάβουν κατά τη διάρκεια της κύησης.

Ενώ στη συνέχεια τονίστηκαν οι ανάγκες και οι επιθυμίες της νέας μητέρας κατά τη διάρκεια της λοχείας και εξηγηθήκαν οι αλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα στο σπίτι με τον ερχομό του παιδιού καθώς επισημάνθηκαν και οι οδηγίες για τον σωστό θηλασμό χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα.

Γεγονός που εξήγησε στις γυναίκες και η εκπρόσωπος της εταιρείας Frezyderm, κ. Ευαγγελία Πάζη, παρουσιάζοντας μια σειρά προϊόντων άριστης ποιότητας για την μητέρα και το μωρό.

Στο τέλος η ιατρός κ. Αναστασοπούλου μοίρασε αναμνηστικά δώρα-προϊόντα της Frezyderm στις μέλλουσες μανούλες.

Το ιδιωτικό της ιατρείο είναι ένας όμορφος και άνετος χώρος πλήρως εξοπλισμένος επί της Ταγμ.Γεωργούλη 24 (1ος όροφος)τηλ.ιατρείου:2333400332,κινητό:6985826033,ώρες

λειτουργίας:9-1:30 και 5-9 καθημερινά και με ραντεβού

 

 

Κατηγορία Υγεία

Αναστάτωση επικράτησε στο χωριό Καστανάς της Θεσσαλονίκης, από την εμφάνιση ενός λύκου.

Σήμερα το πρωί άνθρωποι του δήμου ειδοποιήθηκαν για τον εγκλωβισμό ενός σκύλου στα κάγκελα ενός σπιτιού.

Όταν διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο είναι λύκος, ειδοποιήθηκε το δασαρχείο, εξειδικευμένος κτηνίατρος και η Πυροσβεστική, προκειμένου ο απεγκλωβισμός του να γίνει έτσι ώστε να μην τραυματιστεί θανάσιμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την σελίδα «Το καταφύγιο των κυνηγών»:

lyko-1.jpg

lyko-2.jpg

Κατηγορία Γενικά

Χρηματοδοτήσεις ύψους 73 εκατ. ευρώ για περιβαλλοντικά έργα είναι διαθέσιμες για τους δήμους, μέσα από προγράμματα του Πράσινου Ταμείου.

Οι ενδιαφερόμενοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις χρηματοδοτήσεις μέχρι τις 8 Μαϊου. Οι αιτήσεις αφορούν στα ακόλουθα περιβαλλοντικά έργα: αστικές αναπλάσεις, αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, καθώς και απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων προκειμένου να γίνουν χώροι πρασίνου, άλση και πλατείες.

Τις προαναγγελίες για τις χρηματοδοτήσεις έκανε ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας για αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη δήμων, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για τις αστικές αναπλάσεις, ύψους 55 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτεί σύνθετες και απλές αναπλάσεις (πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομους), αποκαταστάσεις δημοσίων κτιρίων, μνημείων και διατηρητέων, ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, ανακαίνιση και διαμόρφωση κτιρίων που ανήκουν σε ΟΤΑ για κοινωνική, πολιτιστική και αναπτυξιακή δραστηριότητα, διαμόρφωση υφιστάμενων χώρων στάθμευσης και υπόγειων χώρων στάθμευσης, έργα πρόσβασης ΑΜΕΑ και παρεμβάσεις απομάκρυνσης επικίνδυνων αποβλήτων.

Το πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση της διεξαγωγής αρχιτεκτονικών διαγωνισμών (ύψους τριών εκατ. ευρώ) αφορά τη χρηματοδότηση μελετών αστικών αναπλάσεων και διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων αλλά και αρχιτεκτονικές μελέτες κτιριακών έργων όπως πολιτιστικά κτίρια και εγκαταστάσεις, χώρους συνάθροισης κοινού, κτίρια κοινωνικών και αθλητικών υποδομών τοπικής κλίμακας, εγκαταστάσεις χονδρικού εμπορίου και δημοτικών αγορών.

Για την απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων, ύψους 15 εκατ. ευρώ, το πρόγραμμα έχει στόχο τη χρηματοδότηση απόκτησης αμιγώς κοινόχρηστων χώρων και πρασίνου.

Ο κ. Σταθόπουλος επισήμανε ότι υπάρχει, από την πλευρά των δήμων της χώρας, «πολύ μεγάλη δίψα και για πληροφόρηση και για ετοιμότητα». Τόνισε ότι αναγνωρίζει «το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι δήμοι στη στελέχωση των τεχνικών τους υπηρεσιών» ενώ εκτίμησε ότι «η κατάσταση θα είναι καλύτερη από ό,τι στο παρελθόν και το πρόγραμμα θα έχει σημαντική απορρόφηση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης εκτίμησε ότι η σημερινή εκδήλωση θα δώσει στους αυτοδιοικητικούς τις ευκαιρίες και τα κίνητρα να σχεδιάσουν έγκαιρα, να προετοιμάσουν, να ωριμάσουν έργα και μελέτες για να τα προχωρήσουν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Γνωστοποίησε, άλλωστε, ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και άλλες ενημερώσεις, μεταξύ άλλων και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με τη Διαχειριστική Αρχή για το σκέλος που αφορά τα περιφερειακά προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης επισήμανε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση δύο αναπλάσεων, πέριξ της οδού Σοφούλη και πέριξ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Κατηγορία Οικονομία

Μέχρι την Δευτέρα ανοίγουν οι αιτήσεις για το επίδομα γέννας ύψους 2.000 ευρώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για το επίδομα γέννας που πήρε ΦΕΚ για κάθε παιδί που γεννιέται εν ζωή στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2020 καταβάλλεται από το Δημόσιο μέσω του ΟΠΕΚΑ παροχή ύψους 2.000 ευρώ στην μητέρα του παιδιού, σε περίπτωση θανάτου της μητέρας ή εκ μέρους της υπαίτιας εγκατάλειψης του παιδιού, το επίδομα καταβάλλεται στο διαμένοντα νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα πατέρα του παιδιού, εφόσον αυτός ασκεί την επιμέλειά του. Σε κάθε περίπτωση το επίδομα καταβάλλεται στο διαμένοντα νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα ασκούντα την επιμέλεια του παιδιού. 

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά εντός προθεσμίας τριών μηνών από τη γέννηση του παιδιού: α) στο Υποσύστημα του Πληροφοριακού Συστήματος του Μητρώου Πολιτών για τη δήλωση γέννησης του παιδιού ή β) στην εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του ΟΠΕΚΑ, που λειτουργεί η ΗΔΙΚΑ Α.Ε.(epidomagennisis.gr) Στο Υποσύστημα του Πληροφοριακού Συστήματος του Μητρώου Πολιτών είναι δυνατή η υποβολή αίτησης, μόνον εφόσον η γέννηση λάβει χώρα σε μαιευτήριο, δημόσιο ή ιδιωτικό, ή και σε μαιευτικές κλινικές/τμήματα νοσοκομείων.

Η ηλεκτρονική αίτηση στην εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του ΟΠΕΚΑ, που λειτουργεί η ΗΔΙΚΑ Α.Ε.(epidomagennisis.gr) υποβάλλεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του αιτούντος στο πληροφοριακό σύστημα Taxisnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), δύναται δε να υποβληθεί και μέσω εξουσιοδοτημένου χρήστη Κέντρου Κοινότητας. Με την υποβολή της αίτησης δηλώνεται απαραιτήτως ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του γεννηθέντος παιδιού, η διεύθυνση κατοικίας του αιτούντος, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του, καθώς και ο ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού πιστωτικού ιδρύματος που λειτουργεί στην Ελλάδα, δικαιούχος ή συνδικαιούχος του οποίου είναι ο αιτών.

Το επίδομα γέννησης καταβάλλεται κατόπιν αίτησης του δικαιούχου και εφόσον πληροί το εισοδηματικό κριτήριο το οποίο ελέγχεται με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του δικαιούχου για το προηγούμενο της γέννησης φορολογικό έτος και τη σχετικώς εκδοθείσα πράξη Διοικητικού/Διορθωτικού Προσδιορισμού Φόρου σε συνδυασμό με τα ισχύοντα κατά το χρόνο της υποβολής της αίτησης στοιχεία του Φορολογικού του Μητρώου.
Η μονιμότητα της διαμονής του αιτούντος στην Ελλάδα προκύπτει από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του δικαιούχου για το προηγούμενο της γέννησης φορολογικό έτος και τη σχετικώς εκδοθείσα Πράξη Διοικητικού Διορθωτικού Προσδιορισμού Φόρου, εκτός εάν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης για τη χορήγηση του επιδόματος προκύπτει από τα στοιχεία του Φορολογικού Μητρώου του αιτούντος μεταγενέστερη της ανωτέρω δήλωσης φορολογίας εισοδήματος μεταβολή της κατοικίας του.

Αν ο αιτών είναι έγγαμος ή έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, αντίστοιχος έλεγχος του εισοδηματικού κριτηρίου διενεργείται ως προς τις απαιτούμενες πληροφορίες και για το σύζυγο του αιτούντος ή το έτερο μέρος του συμφώνου συμβίωσης, εκτός εάν από τα ελεγχόμενα στοιχεία του Φορολογικού Μητρώου του αιτούντος προκύπτει ότι έχει δηλωθεί ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό του ή το έτερο μέρος του συμφώνου συμβίωσης. Με τη διαδικασία της προηγούμενης παραγράφου, ομοίως, ελέγχεται η συνδρομή του εισοδηματικού κριτηρίου και στην περίπτωση ύπαρξης εξαρτώμενου ανηλίκου μέλους της οικογένειας του αιτούντος κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, το οποίο υποβάλλει δήλωση φορολογίας του εισοδήματός του.

Ο έλεγχος της νομιμότητας της διαμονής του αιτούντος στην Ελλάδα διενεργείται με τη λήψη στοιχείων, τα οποία δύναται να αντληθούν από διασυνδέσεις ή διασταυρώσεις με βάσεις δεδομένων έτερων δημοσίων αρχών, όπως του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ως μονογονεϊκή οικογένεια ορίζεται η οικογένεια που απαρτίζεται από ένα μόνο γονέα (άγαμο, σε χηρεία, σε διάσταση, διαζευγμένο ή λόγω κράτησης του έτερου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα ή αντίστοιχες περιπτώσεις), ο οποίος ασκεί κατ’ αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση με δικαστική απόφαση ή συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, την προσωρινή ή μόνιμη επιμέλεια ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων.

Έλεγχος αιτήσεων

1. Ο έλεγχος των προϋποθέσεων χορήγησης του επιδόματος διενεργείται με τη διασταύρωση των απαιτούμενων πληροφοριών μέσω της διασύνδεσης της εφαρμογής Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του ΟΠΕΚΑ, που λειτουργεί η ΗΔΙΚΑ Α.Ε., με το Υποσύστημα του Πληροφοριακού Συστήματος του Μητρώου Πολιτών για τη δήλωση γέννησης και με βάσεις δεδομένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και έτερων δημοσίων φορέων κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 2, 4, 5 και 6 του άρθρου 3 της παρούσας και στην παράγραφο 4 του άρθρου 4 του ν. 4520/2018 (Α΄ 30), χωρίς να απαιτείται η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών. H άντληση των απαραίτητων δεδομένων από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους φορείς γίνεται αποκλειστικά για τις ανάγκες του ελέγχου πλήρωσης των προϋποθέσεων χορήγησης του επιδόματος, τα δε στοιχεία διατηρούνται από τον ΟΠΕΚΑ για δέκα (10) έτη από την έκδοση της απόφασης περί έγκρισης ή απόρριψης της αίτησης για τη χορήγηση του επιδόματος.

2. Αν από τις διασταυρώσεις προκύπτει ότι ο αιτών πληροί τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος, εκδίδεται πράξη εγκριτική της αίτησής του. Σε διαφορετική περίπτωση, η αίτηση απορρίπτεται με ρητή μνεία του λόγου της απόρριψης και κοινοποιείται στον αιτούντα σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 της παρούσας.

3. Όταν οι ανωτέρω διασταυρώσεις δεν είναι δυνατές ή δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα ως προς την πλήρωση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του επιδόματος γέννησης, οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται από εξουσιοδοτημένους χρήστες των Κέντρων Κοινότητας. Προς τούτο, ο αιτών ενημερώνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 της παρούσας για το συγκεκριμένο λόγο, για τον οποίο η αίτησή του παραμένει εκκρεμής, παραπέμπεται δε σε Κέντρο Κοινότητας της επιλογής του για τη διεκπεραίωση της αίτησής του, η οποία προϋποθέτει την υποβολή δικαιολογητικών για την τεκμηρίωση της συνδρομής των απαιτούμενων προϋποθέσεων χορήγησης του επιδόματος. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε έγχαρτη μορφή μέχρι την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής τους από την εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του ΟΠΕΚΑ, που λειτουργεί η ΗΔΙΚΑ Α.Ε., είτε από τον ίδιο τον αιτούντα είτε μέσω εξουσιοδοτημένων χρηστών των Κέντρων Κοινότητας.

4. Στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου ο ενδιαφερόμενος οφείλει εντός προθεσμίας δύο μηνών από την κατά τα ανωτέρω ενημέρωσή του να υποβάλει στο Κέντρο Κοινότητας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ανωτέρω προθεσμία, το αρμόδιο όργανο επιλαμβάνεται της εξέτασης της αίτησης με βάση τα στοιχεία που διαθέτει.

5. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι, μετά την οριστική υποβολή και επεξεργασία της, η αίτηση εκ παραδρομής ή τεχνικής αστοχίας ή στην περίπτωση της παραγράφου 7 του άρθρου 5 της παρούσας έχει εγκριθεί χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, η πράξη έγκρισης ανακαλείται. Οι λόγοι της ανάκλησης αναγράφονται στην απόφαση ανάκλησης που εκδίδεται από το αρμόδιο όργανο του ΟΠΕΚΑ.

6. Σε περίπτωση υποβολής για τη γέννηση του ίδιου παιδιού περισσότερων της μίας εμπροθέσμων αιτήσεων για τη χορήγηση επιδόματος, οι οποίες εκκρεμούν κατά τη διαδικασία της παραγράφου 3, το αρμόδιο όργανο του ΟΠΕΚΑ αποφαίνεται επί των αιτήσεων αυτών συνεκτιμώντας το περιεχόμενό τους.

7. Αν για τη γέννηση του ίδιου παιδιού ζητηθεί εμπροθέσμως η χορήγηση του επιδόματος μετά την έκδοση απόφασης περί έγκρισης της χορήγησής του σε έτερο πρόσωπο, η τυχόν διαπίστωση ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος κατ’αποδοχή της ανωτέρω μεταγενέστερης αίτησης, συνεπάγεται την ανάκληση της αρχικώς εκδοθείσας εγκριτικής πράξης και την έκδοση απόφασης περί έγκρισης της ανωτέρω μεταγενέστερης αίτησης. Για τον έλεγχο των προϋποθέσεων χορήγησης του επιδόματος κατ’ αποδοχή της κατά τα ανωτέρω μεταγενέστερης αίτησης τηρείται η διαδικασία της παραγράφου 3.

8. Σε περίπτωση εγκατάλειψης του παιδιού μετά την παρέλευση της τρίμηνης προθεσμίας που τάσσεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 5 από το πρόσωπο, υπέρ του οποίου εγκρίθηκε η χορήγηση του επιδόματος, ο ασκών την επιμέλεια του παιδιού δύναται να αιτηθεί τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του επιδόματος μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας και εντός πέντε μηνών από την ημερομηνία της γέννησης του παιδιού. Στην περίπτωση αυτή η καταβολή της δεύτερης δόσης αναστέλλεται μέχρι την έκδοση απόφασης επί της ανωτέρω εκκρεμούς αίτησης. Αν διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του επιδόματος κατ’ αποδοχή της ανωτέρω μεταγενέστερης αίτησης, η αρχικώς εκδοθείσα εγκριτική πράξη ανακαλείται εν μέρει και συγκεκριμένα κατά το σκέλος της που προέβλεπε την καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος και εκδίδεται απόφαση περί έγκρισης της ανωτέρω μεταγενέστερης αίτησης. Για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου τηρείται η διαδικασία της παραγράφου 3.

9. Αν προκύπτει ότι εκκρεμεί ενώπιον δικαστηρίου η έκδοση απόφασης περί της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού, μέχρι την έκδοση της απόφασης αυτής, ως τέτοια νοείται δε και η απόφαση ή διαταγή, με την οποία ανατίθεται η επιμέλεια του παιδιού στο πλαίσιο ζητηθείσας προσωρινής δικαστικής προστασίας, δεν εκδίδονται οι αποφάσεις των προηγούμενων παραγράφων.

Δικαιολογητικά κατά περίπτωση

1. Στις περιπτώσεις που οι διασταυρώσεις δεν είναι δυνατές ή δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα ως προς την πλήρωση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του επιδόματος γέννησης, οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται από εξουσιοδοτημένους χρήστες των Κέντρων Κοινότητα και ο ενδιαφερόμενος, προσκομίζει κατά περίπτωση:
α. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, για το οποίο θα χορηγηθεί το επίδομα γέννησης.
β. Αντίγραφο των απαιτούμενων πράξεων διοικητικού ή διορθωτικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος, καθώς και των απαιτούμενων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.
γ. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου του.

δ. Πρόσφατη βεβαίωση ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Οι πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχουν οικογενειακή μερίδα στην Ελλάδα, υποβάλλουν δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την οικογενειακή τους κατάσταση ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της πράξης συμφώνου συμβίωσης στην αντίστοιχη περίπτωση. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι πολίτης κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκομίζει επιπρόσθετα βεβαίωση εγγραφής πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή έγγραφο πιστοποίησης μόνιμης διαμονής για πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ε. Σε περίπτωση που η μητέρα έχει αποβιώσει ο ενδιαφερόμενος προσκομίζει επιπρόσθετα ληξιαρχική πράξη θανάτου της μητέρας.
στ. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ομογενής αλλοδαπός προσκομίζει επιπρόσθετα ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς.
ζ. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και είναι πολίτης κράτους που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή στην Ελβετική Συνομοσπονδία ή σε άλλο κράτος πλην των ανωτέρω και της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκομίζει επιπρόσθετα άδεια διαμονής για πολίτη χώρας.

Για όποια από τα ανωτέρω δικαιολογητικά προβλέπεται διάρκεια ισχύος, αυτά θα πρέπει να είναι σε ισχύ κατά την υποβολή της αίτησης.
η. Σε περίπτωση που η επιτροπεία του παιδιού έχει ανατεθεί σε φυσικό πρόσωπο προσκομίζεται επιπρόσθετα η σχετική Δικαστική απόφαση ή η σχετική διαταγή ανάθεσης.
θ. Σε περίπτωση ύπαρξης δικαστικής απόφασης ή διαταγής ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού προσκομίζεται επιπρόσθετα η σχετική δικαστική απόφαση ή η σχετική διαταγή ανάθεσης.
ι. Σε περίπτωση αναγνώρισης τέκνου προσκομίζεται επιπρόσθετα η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης τέκνου.

2. Τα προς υποβολή δικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπή αρχή ή που σε κάθε περίπτωση δεν έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα, θα πρέπει να είναι νομίμως μεταφρασμένα και επικυρωμένα, όπου δε απαιτείται να φέρουν την επισημείωση της σύμβασης της Χάγης (Apostile).

3. Στον ΟΠΕΚΑ τηρείται ηλεκτρονικό αρχείο με τα υποβληθέντα από τους αιτούντες δικαιολογητικά. Μέχρι την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής τους από την εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του ΟΠΕΚΑ, που λειτουργεί η ΗΔΙΚΑ Α.Ε., σύμφωνα με τη σχετική πρόβλεψη του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου 3 του άρθρου 6, τα υποβληθέντα σε έγχαρτη μορφή δικαιολογητικά ψηφιοποιούνται από τους αρμόδιους υπαλλήλους των Κέντρων Κοινότητας, όπου υποβλήθηκαν και αποστέλλονται στην κατά τόπο αρμόδια Διεύθυνση του ΟΠΕΚΑ. Η ψηφιοποίηση και η μετέπειτα καταστροφή των έντυπων εγγράφων διενεργείται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν. 3979/2011 (Α’ 138).

Σε δύο δόσεις αλλά και εφάπαξ

Το επίδομα γέννησης καταβάλλεται σε δύο δόσεις με πίστωση σε ενεργό τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Η πρώτη δόση των 1.000 ευρώ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα της γέννησης, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί εντός του μήνα της γέννησης, σε κάθε δε περίπτωση την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα της έγκρισης και η δεύτερη δόση των 1.000 ευρώ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του πέμπτου μήνα μετά το μήνα γέννησης του παιδιού.

Σε περίπτωση που η αίτηση εγκριθεί μετά την πάροδο τεσσάρων μηνών από τη γέννηση του παιδιού το επίδομα χορηγείται στο σύνολό του εφάπαξ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που έπεται της έκδοσης της εγκριτικής απόφασης.

Η καταβολή πραγματοποιείται με βάση τις εγκριτικές πράξεις και σχετικό ηλεκτρονικό αρχείο συγκεντρωτικών ή και αναλυτικών καταστάσεων, μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών ΔΙΑΣ, με πίστωση λογαριασμών πληρωμών τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ., κατόπιν επιλογής από το δικαιούχο. Στις αναλυτικές καταστάσεις καθώς και στα σχετικά ηλεκτρονικά αρχεία πληρωμής περιλαμβάνονται τα στοιχεία ταυτοποίησης των δικαιούχων, το πληρωτέο ποσό και η αμοιβή ΔΙΑΣ ανά τράπεζα.

Δείτε την ΚΥΑ ΕΔΩ

Κατηγορία Οικονομία

Η παράδοση της Τσικνοπέμπτης θέλει σούβλες και σχάρες να παίρνουν… φωτιά από νωρίς, ενώ η μυρωδιά και το «νέφος» της τσίκνας που πλανάται στον αέρα μας… σέρνει από τη μύτη, σε ένα κατάστημα στην Αλεξάνδρεια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε άριστης ποιότητας προϊόντα που θα κάνουν και τους γείτονες σας να θέλουν να έρθουν να σας κάνουν παρέα.

Πρόκειται για το ΚΟΤΗΜΑ που βρίσκεται στην οδό Αλ. Παπάγου 23 (έναντι Αστυνομικού Τμήματος) σε έναν ανανεωμένο και φιλόξενο χώρο όπου οι υπεύθυνοι σας προσκαλούν, να σας εξυπηρετήσουν και να δοκιμάσετε τα εκλεκτά παρασκευάσματά τους.

Στο κατάστημα θα βρείτε εξαιρετικό κοτόπουλο και πεντανόστιμα χωριάτικα λουκάνικα για μια πιο απολαυστική Τσικνοπέμπτη για εσάς και τους φίλους σας.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα γευστικά προϊόντα που προσφέρει το ΚΟΤΗΜΑ και αφεθείτε στη γευστική μαγεία του τσικνίσματος με τα πιρούνια και τα μαχαίρια να παίρνουν φωτιά από τα λαχταριστά και καλοφτιαγμένα κραετοσκευάσματα.

Στο κατάστημα θα βρείτε καλοψημένα προϊόντα καθώς και νωπά.

Ψημένα προϊόντα

  1. Κοτόπουλο ολόκληρο
  2. Κοτόπουλο μισό
  3. Μπούτια
  4. Κοπανάκια
  5. Μηρός
  6. Μπιφτέκια
  7. Σουβλάκι
  8. Πουγκί
  9. Ρολά
  10. Κεμπάπ
  11. Σνίτσελ
  12. Κοτομπουκιές
  13. Γιουβέτσι
  14. Τηγανιά

Συνοδεύονται:

  1. Πατάτες τηγανητές
  2. Πατάτες Φούρνου
  3. Ρύζι

Νωπά προϊόντα

  1. Κοτόπουλο
  2. Κοτόπουλο μπούτι
  3. Κοπανάκι
  4. Μηρός
  5. Πλατάρι
  6. Φτερούγα
  7. Στήθος
  8. Φιλέτο στήθος
  9. Φιλέτο μπούτι
  10. Συκώτι
  11. Στομάχι
  12. Καρδιά
  13. Λουκάνικο
  14. Σνίτσελ
  15. Κοτομπουκιά
  16. Κοτομπέικον
  17. Σουβλάκι στήθος
  18. Σουβλάκι μπούτι
  19. Τηγανιά
  20. Ρολά/Ρολάκια
  21. Μποιφτέκι
  22. Κεμπαπάκι
  23. Κοτοσμυρνέικα
  24. Κιμάς

 ΚΟΤΗΜΑ

Αλ. Παπάγου 23Α, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333027729.

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 κατετέθη στη Βουλή, το νομοσχέδιο των Αγροτικών Συνεταιρισμών που θέτει υγιείς και στέρεες βάσεις για την ανάδειξη των Αγροτικών Συνεταιρισμών σε σύγχρονες, ανταγωνιστικές και επικερδείς επιχειρήσεις.

Παράλληλα, το νομοσχέδιο δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των Συνεταιρισμών στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Επιπλέον, με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου λαμβάνει σάρκα και οστά το πάγιο αίτημα των συνεταιρισμένων αγροτών για τη σύσταση μίας εθνικής συντονιστικής οργάνωσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς ορίζονται οι προϋποθέσεις για την συγκρότηση «Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.)», οι οποίες καθορίζουν και το πλαίσιο λειτουργίας της Ένωσης.

Ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης σε δήλωση του επισημαίνει: «Το παρόν νομοσχέδιο συνιστά αποτέλεσμα συνεχούς και πολύμηνης διαβούλευσης με τους φορείς του κλάδου και τους εμπλεκόμενους στο Συνεταιριστικό Κίνημα και διορθώνει πλήρως τα κακώς κείμενα του παρελθόντος που οδήγησαν τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς σε τέλμα. Το νομοσχέδιο αυτό διασφαλίζει τα νομικά εργαλεία που θα επιτρέψουν στους υπάρχοντες Συνεταιρισμούς να επεκτείνουν την εμπορική δραστηριότητα τους και ως εκ τούτου και την κερδοφορία τους, ανοίγει δε το δρόμο στην ίδρυση νέων Συνεταιρισμών, ενισχύοντας την πάγια επιδίωξη της Κυβέρνησης για ενίσχυση του «συνεταιρίζεσθαι».

Παρατίθενται τα βασικότερα σημεία του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς:  

  • Ιδρύονται Αγροτικοί Συνεταιρισμοί (Α.Σ.) με απόφαση της Εποπτεύουσας Αρχής και όχι με δικαστική όπως μέχρι σήμερα, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία, περιορίζει τον φόρτο των δικαστηρίων και μειώνει τα έξοδα για τους συνεταιριστές. 
  • Μειώνεται σε δέκα τουλάχιστον πρόσωπα από είκοσι 20 που ισχύει, η υπογραφή του σχετικού καταστατικού για την σύσταση Α.Σ.. Η σύσταση Α.Σ. είναι δυνατή και με λιγότερα από δέκα πρόσωπα, εφόσον ειδικές συνθήκες το επιβάλουν.
  • Ορίζεται σε 10.000 ευρώ κατ’ ελάχιστο ποσό το συνεταιριστικό κεφάλαιο των Α.Σ.
  • Καθορίζεται το ελάχιστο ποσοστό παραγωγής που πρέπει να παραδίδει κάθε μέλος στον Α.Σ. στο 75%. 
  • Προβλέπεται η δυνατότητα συμμετοχής στους Α.Σ. μελών – επενδυτών με δικαίωμα ψήφου, χωρίς όμως το σύνολο των ψήφων των μελών – επενδυτών να μπορεί να υπερβεί το 35% του συνόλου των ψήφων όλων των μελών. 
  • Αίρεται ο περιορισμός του αριθμού των 30 μελών προκειμένου να υφίσταται και εποπτικό συμβούλιο ως διοικητικό όργανο στη λειτουργία Α.Σ.. Εάν ο Α.Σ. έχει λιγότερα από δέκα μέλη, εποπτικό συμβούλιο ορίζεται μόνο εφόσον προβλέπεται από το καταστατικό.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα παροχής, εκ μέρους των Αγροτικών Συνεταιρισμών (Α.Σ.) ή μέσω τρίτων νομικών προσώπων, μικροχρηματοδοτήσεων με τη μορφή πιστώσεων μέχρι του ποσού των 25.000 ευρώ συνολικά, για κάθε μέλος - συνεταιριστή.
  • Αυξάνεται σε 15 έτη από 10 που ισχύει, ο χρόνος παραγραφής αξιώσεων των Α.Σ. εναντίον μελών των διοικητικών συμβουλίων (Δ.Σ.), για πράξεις που τελέσθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και προξένησαν ζημία από δόλο στον Α.Σ.
  • Μειώνεται σε 1.000.000 ευρώ από 2.000.000 που ισχύει, ο ετήσιος κύκλος εργασιών των Α.Σ. για την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 3213/2003 (δήλωση περιουσιακής κατάστασης) στους προέδρους των δ.σ. και τους γενικούς διευθυντές των Α.Σ..
  • Παρέχεται η δυνατότητα ανάθεσης, συγκεκριμένων έργων εποπτείας και ελέγχου των Α.Σ., σε υπαλλήλους του ΥΠ.Α.Α.Τ., σε ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, σε ελεγκτικές εταιρείες ή σε ελεγκτές πτυχιούχους ανώτατων σχολών, που έχουν άδεια άσκησης οικονομολογικού επαγγέλματος καθώς και σε άλλους ειδικούς επιστήμονες ή εμπειρογνώμονες.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα σχηματισμού ειδικού αποθεματικού από τα πλεονάσματα ή τα κέρδη των Α.Σ..
  • Επαναπροσδιορίζεται το φορολογικό καθεστώς που διέπει τη λειτουργία των Α.Σ..

Επίσης, μεταξύ άλλων, προβλέπεται ότι:

  • Τα πλεονάσματα που δημιουργεί ο Α.Σ. δεν φορολογούνται. 
  • Τα διανεμόμενα στα μέλη κέρδη φορολογούνται ως μερίσματα σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας. 
  • Επί τυχόν μεταγραφής στα Κτηματολογικά Γραφεία, υπάρχει φορολογική απαλλαγή. 
  • Η τυχόν υπεραξία που προκύπτει από την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων κατά τον μετασχηματισμό Α.Σ., απαλλάσσεται από κάθε φόρο και τέλος. (άρθρα 1-37)

Προβλέπεται η σύσταση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με τίτλο «Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.)», που αποτελεί την εθνική συντονιστική οργάνωση των ΑΣ και των λοιπών νομικών προσώπων που είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό Μητρώο πλην των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων και καθορίζεται το πλαίσιο λειτουργίας του. (άρθρο 38)

Κατηγορία Αγροτικά

Ενα επιτυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα στην Αλεξάνδρεια είναι έτοιμο να σας απογειώσει γευστικά και στο νέο κατάστημα (πρώην PARADA) που ξεκινά στη συμβολή των οδών Νικ. Πλαστήρα 1 και Ελ. Βενιζέλου αφού πλέον στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται η τριάδα των Κώστα Γρηγοριάδη, Δημήτρη Καραντώνα και Διονύση Καραντώνα.
Η επιχείρηση ¨Κafeine 37¨ σε συνεργασία με την αξεπέραστη στον καφέ, JACOBS προσφέρει γεύσεις που ξεσηκώνουν τον ουρανίσκο σας και φρέσκες, πρωτοποριακές ιδέες σε ροφήματα υψηλής ποιότητας.
Το ¨Κafeine 37¨ εξειδικεύεται σε εδέσματα, μεγάλη ποικιλία μικρογευμάτων και κρύων σάντουιτς υπό τις οδηγίες του επαγγελματία Σεφ Δημήτρη Καραντώνα που ξεδιπλώνει τα μυστικά της τέχνης του σε διαφορετικές πρωτοποριακές γεύσεις κάθε φορά.

Το κατάστημα πρωτοπορεί και στην ποιότητα του νερού που βελτιώνει παράλληλα και τη γεύση του καφέ χρησιμοποιώντας φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, ένα σύστημα που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο ¨Κafeine 37¨.

H τεχνολογία αντίστρoφης ώσμωσης θεωρείτε η καλύτερη τεχνολογία στον καθαρισμό νερού αφού το μέγεθος φίλτρανσης φτάνει τα 0,0001 μm (0,0000001 χιλιοστά του μέτρου) Το καλύτερο σύστημα καθαρισμού για πόσιμο νερό, μέχρι 99,99% αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες. Μέχρι τώρα αποτελεί  παγκοσμίως την καλύτερη τεχνολογία στην φίλτρανση και επεξεργασία νερού.

Το cafe - breakfast shop και όχι μόνο αποτελεί ένα ¨in¨ στέκι στην πόλη της Αλεξάνδρειας, σταθερό σημείο αναφοράς, καλαίσθητη επιλογή χώρου για να απολαύσετε επιλεγμένα-ποιοτικά και νόστιμα σνακς και απολαυστικά ροφήματα καθώς και το ιδανικό μέρος για μικρές, καθημερινές συναντήσεις.
Φρέσκα αγνά υλικά σε προσιτές τιμές, νόστιμες μοντέρνες πινελιές και ποικιλία από αλμυρές γεύσεις αλλά και λαχταριστές γλυκές προτάσεις μας περιμένουν καθημερινά στο ¨Κaffeine_37¨, χειροποίητες πίτες, κρύα σάντουιτς και πολλά άλλα νόστιμα σνακς που θα λατρέψετε.

Μια γευστική δοκιμή θα σας πείσει...!!!
Στο νέο κατάστημα θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ομάδες αφού θα λειτουργούν συνδρομητικά κανάλια σε μεγάλες οθόνες. (PaokTV - Cosmote TV - OTE TV).
Κι αν φυσικά δεν έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι, το ¨Κafeine 37¨ σας φέρνει στην πόρτα σας την παραγγελία σας με ένα τηλέφωνημα.

Μόνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο με την αγορά δύο καφέδων από το κατάστημα (8-11π.μ.) θα λάβετε ένα μοναδικό κουπόνι προσφοράς για μπορέσετε να προμηθευτείτε καφέ με μπουκαλάκι νερό και σάντουιτς στην τιμή των 2€.

Νικ. Πλαστήρα 1 με Ελ. Βενιζέλου γωνία - Αλεξάνδρεια - τηλ.23330 27674.

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Γευστικές καταστάσεις με παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, έτοιμες να σας απογειώσουν... που θα τις βρείτε; Φυσικά στο Τσαφ στην Αλεξάνδρεια, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 15...εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε γύρο, σουβλάκια, παντσέτες και ότι φανταστείτε...

Πλούσιο μενού για κάθε γούστο και η επιλογή είναι δική σας για τα πιο νόστιμα πιάτα της πόλης μας εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας!

Το fast food Τσαφ ξεχωρίζει για την αγνότητα , την ποιότητα των προϊόντων και την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. Ποιος δεν λαχταράει κάθε τόσο µια γευστική λιχουδιά στο χέρι... το καλύτερο τυλιχτό...!

Πληθωρικές πίτες και σάντουιτς, φρέσκες τηγανητές πατάτες, ορεκτικά και πεντανόστιµα προϊόντα πρώτης ποιότητας. Με μια φιλοσοφία «παλιάς λογικής» χρησιμοποιώντας φρέσκα και αγνά υλικά σε παραδοσιακές συνταγές, με καρυκεύματα και μυρωδιές.

Και ο γύρος θέλει τον μάστορά του, γεγονός που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Μίμης Μέντσης, με εγγύηση ποιότητας, γεύσης και ποικιλίας σε ένα σταθερό στέκι που κρατάει τις αξίες και τις νοστιμιές σε υψηλό επίπεδο.

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ,τα οποία μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους η επιλογή είναι μία: Fast Food Τσαφ.

Και το κυριότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι όταν κάποιος μπαίνει στο μαγαζί ένα χαμόγελο τον περιμένει είτε από τον ιδιοκτήτη είτε από τον υπάλληλο του καταστήματος που τον υποδέχεται για να παραγγείλει .

Επίσης ένα από τα σημαντικότερα που θα πρέπει να αναφέρει κάποιος είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση μεταφοράς των εκλεκτών εδεσμάτων μέσω της υπηρεσίας delivery. Το φαγητό έρχεται στην πόρτα σας όπως ακριβώς εάν το παραγγέλνατε αν ερχόσασταν εσείς οι ίδιοι στο μαγαζί. Ζεστό, υπέροχο και τέλειο. Ακόμη και αν υπάρχει κανένας που δεν έχει γευτεί κάποιο από τα προϊόντα του , μια επίσκεψη θα τον πείσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει πελάτης του.

Fast Food Τσαφ

Βετσοπούλου 15

Τηλέφωνο: 2333400430

Κατηγορία Επιχειρείν
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας