Τίτλοι Ειδήσεων

 

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σαμαράς στη νέα του χοροθεατρική παράσταση στην Αλεξάνδρεια ¨Ικλουγιές γιέντι¨(βίντεο) Κύριο

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σαμαράς στη νέα του χοροθεατρική παράσταση στην Αλεξάνδρεια ¨Ικλουγιές γιέντι¨(βίντεο)

H νέα Χοροθεατρική Παράσταση του Δημήτρη Σαμαρά είναι γεγονός! Χοροί και ντόπια μασλάτια...στο μεγαλείο τους!

Μια μοναδική μουσικοχοροθεατρική παράσταση με διακριτικό τίτλο ¨Ικλουγιές γιέντι ¨ θα παρουσιαστεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Μια χοροθεατρική παράσταση με πολύ γέλιο...για την ακρίβεια γέλιο μέχρι δακρύων...με συναισθήματα που εναλλάσονται και μας οδηγούν στα μονοπάτια του κύκλου των πρόσφατων εκλογών (ή μήπως όχι;)...με πραγματικές μνήμες που ξαναγεννιούνται και καταστάσεις που όλοι μας ζήσαμε ή ακούσαμε με οδηγό τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και εμπνευστή της χοροθεατρικής παράστασης κ. Δημήτρη Σαμαρά που έγραψε στη ντόπια γλωσσολαλιά για μία ακόμη φορά.

Χοροί, τραγούδια, ντόπια μασλάτια που διαδραματίζονται και παίρνουν σάρκα και οστά από 150 χορευτές αλλά και συνεργάτες, βοηθούς , συντονιστές, μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές που όλοι τους θα δώσουν το παρόν σε αυτή τη μεγάλη παράσταση για να σας παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα Δ.Σ., οργανωτική ομάδα, χοροδιδάσκαλοι, ηθοποιοί και χορευτές δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς σε ένα κλίμα όμως που σε ¨ξεκουράζει¨ και σε ¨γεμίζει¨αφού όλη έχουν γίνει μια μεγάλη συντροφιά με απίστευτη διάθεση και ζεστασιά μεταξύ τους. Άπαντες βρίσκονται καταρχήν υπ΄ ατμόν υπό το άγρυπνο μάτι και τις σκηνοθετικές οδηγίες του αεικίνητου Δημήτρη Σαμαρά.

Μία παράσταση που φιλοδοξεί να κόψει την ανάσα των θεατών με τις γρήγορες εναλλαγές της, μια πανδαισία θεάματος, χορού και μουσικής, ένα θέαμα ¨όπως παλιά¨, μία παράσταση να την ¨πιεις στο ποτήρι¨ που θα μας ταξιδέψει...μακριά με τα μάτια της ψυχής μας και της φαντασίας μας σε κόσμους γέλιου, αστείων και γνήσιας ψυχαγωγίας...

Διοργάνωση : Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.00μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Να είστε όλοι εκεί...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...γιατί εσείς ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Επιμέλεια κειμένου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

samaras119

samaras219

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!