Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Το Αποκριάτικο πάρτυ συνεχίζεται! Κύριο

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Το  Αποκριάτικο πάρτυ συνεχίζεται!

      ΔΤ: Σε ρυθμούς καρναβαλιού συνεχίστηκε και αυτή η εβδομάδα στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας αφού μετά το πετυχημένο πάρτυ της τσικνοπέμπτης, την Παρασκευή 8/03/2019 ακολούθησε γεύμα στη γνωστή πιτσαρία της πόλης μας

PIZZA DELLA MAMMA”.

         Η αδυναμία των παιδιών στην πίτσα είναι γνωστή και φυσικά τα δικά μας παιδιά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτό.. Ο περίπατος από το σχολείο ως στο κέντρο της πόλης, άνοιξε την όρεξη των μικρών για πίτσα, αλλά ενέτεινε και την ανυπομονησία τους ακόμη περισσότερο!

       Μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου απολαύσαμε την φρεσκοψημένη πίτσα που είχαν ετοιμάσει αποκλειστικά για εμάς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος τα αδέλφια Δούναβη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!

   Φυσικά το κέφι, ο χορός και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια συνάντηση! Το κατάστημα δεν άργησε να μετατραπεί σε μουσική σκηνή όπου οι μικροί μας καρναβαλιστές ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους στο χορό και το τραγούδι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα άνοιξε αποκλειστικά για το σχολείο μας και προσέφερε γεύμα και χυμό στους μαθητές μας αφιλοκερδώς και καφέ στους εκπαιδευτικούς . Επίσης, ανάλογη πρωτοβουλία είχε υλοποιήσει και πέρυσι .

Ήταν ένα πρωινό με καλό φαγητό, ζεστές καρδιές, χαρούμενα πρόσωπα, αγαπημένους ανθρώπους και το πιο σημαντικό δοσμένο με πολλή αγάπη!

 Ένα πρωινό που θα θυμούνται οι μαθητές και οι μαθήτριές μας !!!

Ευχαριστούμε τους αδερφούς Δούναβη Σάκη και Φώτη ιδιοκτήτες τις πιτσαρίας PIZZA DELLA MAMMAτους ευχόμαστε υγεία ,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλές δουλειές , σε όλο τον κόσμο ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά .

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!