Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο) Κύριο

Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Στις 19 και 20 Ιουλίου 2019 στο Αεροδρόμιο Αλέξάνδρειας Ημαθίας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη του όπλου της Αεροπορίας Στρατού.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε Εσπερινός και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτη Ηλία και το Σαββάτο 20 Ιουλίου, η καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία - Αρτοκλασία ανήμερα του εορτασμού, στον ομώνυμο ναό του Αεροδρομίου.

            Οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) Υποστρατήγου Γεώργιου Ματζουράνη, του Υποδιοικητή Ι Μεραρχίας Πεζικού Ταξιάρχου Πάρη Καπραβέλου, του Δκτή του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ), Ταξιάρχου Ευστράτιου Γαϊτανίδη και των Διοικητών ΣΑΣ – 3ου ΤΕΑΣ - 2ου ΛΕ/1ου ΣΕΣΑΥ.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ι.Μ. Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σ.Α., το σύνολο του προσωπικού των υπηρετούντων στο Α/Δ Αλεξάνδρειας, καθώς και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!