Τίτλοι Ειδήσεων

 

Φουρέιρα, Πρωτοψάλτη, Σερβετάς, Τανιμανίδης και... πιάνα στις συναυλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα Κύριο

Φουρέιρα, Πρωτοψάλτη, Σερβετάς, Τανιμανίδης και... πιάνα στις συναυλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα

Μια εκκρεμότητα είχε αφήσει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας και την παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Οι συμφωνίες με τους καλλιτέχνες δεν είχαν οριστικοποιηθεί οπότε δεν μπορούσε να γίνει καμία δημόσια ανακοίνωση. Όμως στα πηγαδάκια του δημαρχιακού μεγάρου ακουγόταν ότι Φουρέιρα και Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχουν σχεδόν κλείσει και απέμενε μια σημαντική εκκρεμότητα. Υπήρξε κρούση και προς τον Διονύση Σαββόπουλο.


Πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και η οργάνωση των δύο μεγάλων συναυλιών, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στην αλλαγή του έτους, έχει επιλέξει ακόμη και τους παρουσιαστές.
Ξεκίνημα στις 7 Δεκεμβρίου.


Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινούν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης.


Στην καθιερωμένη συναυλία της ημέρας η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου θα συνοδεύσει την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Το μενού της ημέρας όμως έχει και πιάνα και τενόρους. Το πιανιστικό σχήμα, Piandaemonium με 12 πιανίστες με 6 πιάνα στην πλατεία Αριστοτέλους καθώς και μια ομάδα υψίφωνων ερμηνευτών που θα βρίσκονται σε διάφορα μπαλκόνια της πλατείας. Παρουσιαστής της βραδιάς ο Σάκης Τανιμανίδης.


Φουρέιρα για τρελό γλέντι
Ένα μεγάλο όνομα της σημερινής μουσικής σκηνής θα αλλάξει την χρόνια μαζί με την διοίκηση του δήμου και τους Θεσσαλονικείς. Η Ελένη Φουρέιρα θα διαδεχθεί στην σκηνή τους Fortissimo.


Μετά την συναυλία και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ακολουθήσει ένα μεγάλο outdoor πάρτι με την διασκέδαση να αναλαμβάνουν dj της πόλης. Παρουσιαστής της βραδιάς ο Γιάννης Σερβετάς.

ΠΗΓΗ:http://www.rthess.gr/

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!