Γέλια μέχρι δακρύων στην Παράσταση του Δημήτρη Σαμαρά "Βουργιασκάμι μπουτί φταρνισκάμι" στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας (Πλούσιο φωτορεπορτάζ) Κύριο

Γέλια μέχρι δακρύων στην Παράσταση του Δημήτρη Σαμαρά "Βουργιασκάμι μπουτί φταρνισκάμι" στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Μια μοναδική μουσικοχοροθεατρική παράσταση με διακριτικό τίτλο ¨Βουργιασκάμι μπουτί φταρνισκάμι ¨ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8.00μ.μ. στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Μια χοροθεατρική παράσταση με πολύ γέλιο...για την ακρίβεια γέλιο μέχρι δακρύων για μια ακόμη χρονιά...με συναισθήματα που εναλλάσσονταν και μας οδηγούσαν στα δύσκολα μονοπάτια του κύκλου του κορονοϊού και των εμβολίων...με πραγματικές μνήμες που ξαναγεννήθηκαν και καταστάσεις που όλοι μας ζήσαμε ή ακούσαμε αλλά αλλιώς μέσα από το πρίσμα του γέλιου και της σάτιρας, με οδηγό τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και εμπνευστή της χοροθεατρικής παράστασης κ. Δημήτρη Σαμαρά που έγραψε στη ντόπια γλωσσολαλιά για μία ακόμη φορά.

 

Το Δ.Σ.του Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς, οργανωτική ομάδα, χοροδιδάσκαλοι, ηθοποιοί και χορευτές δούλεψαν σε εντατικούς ρυθμούς σε ένα κλίμα όμως που σε ¨ξεκουράζει¨ και σε ¨γεμίζει¨ σε μια παράσταση που έκοψε την ανάσα των θεατών με τις γρήγορες εναλλαγές της, σε ένα θέαμα ¨όπως παλιά¨.

 

Χοροί, τραγούδια και ντόπια μασλάτια διαδραματίστηκαν και πήραν σάρκα και οστά από πλειάδα χορευτών αλλά και συνεργάτες, βοηθούς ,
συντονιστές, μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές που όλοι τους έδωσαν το παρόν σε αυτή τη μεγάλη παράσταση για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

 

Λεοφωρείο, ασθενοφόρο και cabrio πλαισίωσαν την παράσταση που παρακολούθησαν πλήθος κόσμου καθώς και ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δελιόπουλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μανώλης Σταυρής.

 

Μία παράσταση που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, μια πανδαισία θεάματος, χορού και μουσικής που μας ταξίδεψε..μακριά σε κόσμους γέλιου και γνήσιας ψυχαγωγίας...

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας