Η κίνηση του Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (15/12-21/12/18) Κύριο

Η κίνηση του Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (15/12-21/12/18)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :   

  Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού επί τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.  

 Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα : «Ετοιμάζου Βηθλεέμ» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».   

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοκάστρου επί τη εορτή του Αγίου Μοδέστου. 

    Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Βεροίας θα ομιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας.     

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων με θέμα: «Χριστός γεννάται δοξάσατε».   

 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 2:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά θα προεδρεύσει στο συμβούλιο της οργανωτικής επιτροπής για τα ΚΕ’ Παύλεια.     

 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Δήμου Γιαννιτσών θα ομιλήσει με θέμα : «Το μόνον καινόν γεγονός υπό τον ήλιον» στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ιστορική και Λαογραφική εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος».     

 Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στην Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.    

 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου.     

 Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Οι Νεομάρτυρες» του Ιερού των Aγίων Nεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα θα ομιλήσει με θέμα: «Όσιος Πορφύριος ο Μέγας».     

 Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί θα παραστεί στο Συμβούλιο του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά.    

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!