Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε τη μητρότητα και βράβευσε τη "Μαμά 2019" (φώτο-βίντεο) Κύριο

Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε τη μητρότητα και βράβευσε τη "Μαμά 2019" (φώτο-βίντεο)

Η Φιλοπρόοδος-Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας γιόρτασε και παράλληλα τίμησε τη "Γιορτή της Μητέρας" τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 19:00’ στο εδεσματοπωλείο Πιρουνάκι στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, με εκλεκτά εδέσματα αλλά και... όμορφα αναμνηστικά!!!


Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Κατερίνα Βέτσιου, η οποία ευχαρίστησε όσες παραβρέθηκαν  για τη στήριξη τους και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια συγκινητική ιστορία διάσωσης για μια μητέρα που έδωσε τη ζωή της για να προστατεύσει των τριών μηνών γιο της.
Εξαιρετικά μίλησε για την ¨ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΝΑ¨, με παιδί ΑΜΕΑ η κ. Σοφία Σαουλίδου η οποία διηγήθηκε τη δική της ιστορία με το γιο της Κυριάκο, ένα παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες που όλοι αγαπούσαν. Η κ. Σοφία τόνισε μέσα από την αφήγηση της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κυρίως τις γραφειοκρατικές, την αγάπη και τη στήριξη που έλαβε από φίλες της και το σχολείο του γιου της και ζήτησε να γίνει η πόλη της Αλεξάνδρειας πιο φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα μέλη του συλλόγου άκουγαν την ιστορία της με δάκρυα στα μάτια γιατί ο Κυριάκος δεν είναι πλέον ανάμεσα μας, όπως είπε και η κ. Σοφία: «Μεγάλη Πέμπτη γεννήθηκε, Μεγάλη Πέμπτη έφυγε στα 24 του χρόνια».

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η κ. Σαουλίδου που έλαβε το αναμνηστικό με τον τίτλο «Μαμά 2019» από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας, για όλα όσα πρόσφερε, την τεράστια δύναμη που έδειξε και την αγάπη της προς τα παιδιά της.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η κ. Κική Αμοιρίδου που έλαβε δώρο, λουλούδια από τον σύλλογο ως δείγμα ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Στο τέλος μοιράστηκαν όμορφα αναμνηστικά σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν το παρόν.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας