Η Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση και η τελευταία διάλεξη με θέμα «Εκφοβισμός στο σχολικό πλαίσιο» του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στο δημαρχείο Κύριο

Η Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση και η τελευταία διάλεξη με θέμα «Εκφοβισμός στο σχολικό πλαίσιο» του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στο δημαρχείο

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Νομού Ημαθίας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών αυτού «Τα παιδιά της αγάπης», διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση και την τελευταία διάλεξη με την υποστήριξη του Δήμου “Αλεξάνδρειας”, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Το θέμα της διάλεξης είναι: «Εκφοβισμός στο σχολικό πλαίσιο» και θα πραγματοποιηθεί μαζί με την Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση «Το αστέρι του Γίγαντα» τηνΤετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019και ώρα 18.00 – 20.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η θεματολογία των διαλέξεων αναφέρεται στο παιδί μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο, στο κοινωνικό περιβάλλον με επικέντρωση στο παιδί με ειδικές ανάγκες.

Επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Κλινικής Γενετικής, Τμήματος Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κα Χαρίκλεια Χατζησεβαστού-Λουκίδου.

Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα των διαλέξεων.

Ο Σύλλογος καθηγητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας

Το Δ.Σ του Συλλόγου «Τα παιδιά της αγάπης»

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!