ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ:Εντυπωσιακό το 11ο Πολιτιστικό Πανηγύρι από τον Π.Σ. Καμποχωρίου "Μέγας Αλέξανδρος" (φώτο-βίντεο) Κύριο

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ:Εντυπωσιακό το 11ο Πολιτιστικό Πανηγύρι από τον Π.Σ. Καμποχωρίου "Μέγας Αλέξανδρος" (φώτο-βίντεο)

Με κέφι, πολύ κόσμο και ρυθμούς ντόπιους, θρακιώτικους αλλά και κυπριακούς πραγματοποιήθηκαν οι χορευτικές εκδηλώσεις στο 11ο πανηγύρι Καμποχωρίου στις 09/09/2018 από τον πολιτιστικό Σύλλογο Καμποχωρίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Το 11ο πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Ιερουσαλήμ συμπίπτει με τα 10α γενέθλια του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» τα οποία γιορτάστηκαν με πυροτεχνήματα.

Τα μέλη του συλλόγου τίμησαν την επί δέκα συνεχή χρόνια πρόεδρο τους Κέλλυ Μιχαλακάκη για τις υπηρεσίες αλλά και τις προσπάθειες της τα τελευταία δέκα χρόνια όπωςκαι την αντιπρόεδρο Ανθούλα Παπαδοπούλου.

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό τμήμα του συλλόγου με ντόπιους χορούς, ενώ ακολούθησε η Σχολή χορού «Η Κύπρος» Π.Ο. Βρακοφόροι, στη συνέχεια τμήμα του «Μέγα Αλέξανδρου» παρουσίασε χορούς από τη Βόρειο Θράκη, έπειτα ο Πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Ευόσμου «Το Γαϊτάνι» χόρεψε Μακεδονίτικους χορούς και την εκδήλωση έκλεισε πάλι η σχολή χορού από την Κύπρο με λαϊκό πρόγραμμα ενώ μετά έσυραν τον χορό οι παραβρισκόμενοι.

Στο μουσικό πρόγραμμα συντρόφευσε με τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Μπρατίμια».

Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Μάκης Φιλιππόπουλος, έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μελίκης Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειδίου Μπάμπης Τσολάκης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και τοπικών φορέων αλλά και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!