Με χαμόγελα, δώρα και αγάπη στόλισαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο) Κύριο

Με χαμόγελα, δώρα και αγάπη στόλισαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησε και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί με τα παιδιά σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη αγάπη, προσφορά και χαμόγελα.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Απόστολος Ρεσινιώτης χάρισε στους μικρούς μαθητές δώρα μέσα σε ένα ζεστό, φολόξενονο, χαρούμενο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον οι μαθητές/τριες ένιωσαν όμορφα, γεύτηκαν τα κεράσματα και τα πλούσια εδέσματα.

Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, κ. Χαλασθάνης δώρισε κι αυτός με την σειρά του ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Ρεσινιώτη.
Τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών/τριών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την όμορφη χριστουγεννιάτικη έξοδο από το σχολείο.

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!