Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Νάουσα» στον Πολυχώρο πολιτισμού Χρήστος Λαναράς Κύριο

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Νάουσα» στον Πολυχώρο πολιτισμού Χρήστος Λαναράς

Παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες του τόπου μας-Νάουσα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο πολιτισμού

Χρήστος Λαναράς Βέτλανς στη Νάουσα, από τις Πρότυπες Εκδόσεις «Πηγή» και τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Βαλσαμίδη Σταύρου και πλήθους κόσμου.
Πρόκειται για μια συλλεκτική συλλογή διηγημάτων συγγραφέων της ευρύτερης περιοχής Νάουσας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ιστορίες του τόπου μας» των εκδόσεων iWrite.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής μέσω λογοτεχνικών κειμένων και μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης.

Κινητήριες δυνάμεις του διαγωνισμού ο Γιώργος Δάμτσιος και η Μαρία Χατζηκυριάκου.

Συμμετέχουν με έργα τους στο βιβλίο «Ιστορίες του τόπου μας-Νάουσα» οι:

Εύα Αδαμαντίδου, Ευστάθιος Γαϊτανίδης, Κωνσταντίνος Ζαφείρκος, Μαρία Ζαχαράκη, Μαρία Ηλιάδου, Ευγενία Θεοδωρίδου, Κατερίνα Θεοδώρου, Θεοδώρα Ιωαννίδου, Βικτωρία Ιωσηφίδου, Γεωργία Καλαμαρά, Γιώτα Καλαμαρά,
Έφη Καραγιάννη, Γιώργος Κασαπίδης, Ελένη Λίλτση, Γιώργος Λούκας, Δήμητρα Μητρέντση, Ευθυμούλα Μπαμπάτση-Τζερεφού, Χριστόφορος Σεμέργελης, Ηλίας Τσιάρας, Roger Rovento, Γιώργος Δάμτσιος και Ευαγγελία Παπανίκου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δημήτρης Μουρατίδης και η Ευαγγελία Παπανίκου
Αποσπάσματα διάβασαν η Κατερίνα Μώκιου και η Ελένη Ζαφείρκου
Την παρουσίαση συντόνισε ο Νίκος Βαρβέρης

Βραβεύτηκαν οι: Γεωργία Καλαμαρά, Γιώτα Καλαμαρά , Roger Rovento, Γιώργος Κασαπίδης, Χριστόφορος Σεμέργελης.

Ειδικό Βραβείο δόθηκε στη μικρούλα Ελένη Λίλτση.

Πολλά από τα διηγήματα που διακρίθηκαν και συμμετέχουν στο βιβλίο είναι δημιουργών που συμμετείχαν στα σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής του Δήμου Νάουσας.

 

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!