Πέτυχε το στόχο της η Φιλόπτωχος Αλεξάνδρειας...στήριξε όσους έχουν ανάγκη και εντυπωσίασε με τη βιβλιοπαρουσίαση της Κατερίνας Παπαποστόλου στο κατάμεστο Olive! Κύριο

Πέτυχε το στόχο της η Φιλόπτωχος Αλεξάνδρειας...στήριξε όσους έχουν ανάγκη και εντυπωσίασε με τη βιβλιοπαρουσίαση της Κατερίνας Παπαποστόλου στο κατάμεστο Olive!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala της Φιλοπροόδου Φιλοπτώχου Γυναικών Αλεξάνδρειας για την ενίσχυση και στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στον ασφυκτικά γεμάτο, φιλόξενο χώρο του Olive Bistro Wine Bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν.

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου να διαθέσει μέρος των εσόδων της εκδήλωσης για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου και για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη... αξιόλογο και αδιαμφισβήτητο το διαχρονικό φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει στην περιοχή μας και όχι μόνο η αείκηνητη Πρόεδρός της κ. Κατερίνα Βέτσιου και το δραστήριο Δ.Σ.

Στην εκδήλωση έλαβε χώρα και η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Κατερίνας Παπαποστόλου «Η Μεγάλη Επιστροφή-Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων ζώων» που ζωντάνεψε με διαδραστικό τρόπο με τη συμμετοχή του δημοτικού σχολείου Πλατέος που τραγούδησε απολαυστικά το τραγούδι ¨Η αγάπη σαν Μπαλόνι¨ και την υπέροχη κατασκευή που δημιούργησαν τα αστεράκια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού «Παιδόκοσμου» της Ιουλίας Ζωντανού.
Στο Olive παραβρέθηκαν και μαθητές από σχολεία του εξωτερικού που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα ERASMUS, προσκεκκλημένοι του Δημοτικού σχολείου Πλατέος.

Για το βιβλίο μίλησαν οι :
Νίκος Αμανατίδης – Εκπαιδευτικός – Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου 3ου ΠΕΚΕΣ Δασκάλων
Μαρία Ταχτσόγλου, Διευθύντρια του δημ. Σχολείου Πλατέος
Κατερίνα Παπαποστόλου – Συγγραφέας του βιβλίου – Εκπαιδευτικός – Εκπαιδεύτρια σκύλων – Δημιουργός ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ.
Αποσπάσματα ανέγνωσε μοναδικά η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αλεξάνδρειας, Κατερίνα Βέτσιου.
Την παρουσίαση προλόγισε και συντόνισε η δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του alexandriamou.gr Έφη Στεφ. Καραγιάννη.

Εξετάζοντας το παράδειγμα του Πατήρ Αντώνιου, της Κιβωτού του κόσμου, της Διώνης, της Κατερίνας Παπαποστόλου αλλά και της Φιλοπτώχου που σήμερα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι δυσκολίες της ζωής για όσους δεν καταθέτουν τα ¨όπλα¨ θεωρούνται «μεταμφιεσμένες ευλογίες» για τα καλύτερα που θα έρθουν αφού η πίστη είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία και την ευτυχία... που όλοι αξίζουμε...

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!