Πλάνο Δράσης του Πολιτιστικού Οργανισμού Μακεδονίας – Θράκης ''ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ'' για το 2018 Κύριο

Πλάνο Δράσης του Πολιτιστικού Οργανισμού Μακεδονίας – Θράκης ''ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ'' για το 2018

Στην ετήσια συνάντηση κοπής βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Οργανισμού Μακεδονίας – Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ ανακοινώθηκε το πλάνο δράσης του

φορέα για το 2018. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΝ Κέντρο Μοριακής Ιατρικής και Βιοτεχνολογίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας, οι οποίοι απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό (βλ. σχετ.: https://www.youtube.com/watch?v=2Ek3gM6vgLw&t=19s)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε το πλάνο δράσης 2018, και συγκεκριμένα:

-          Δραστηριότητες προβολής και ανάδειξης της νοηματικής γλώσσας ως εργαλείο στη χορογραφική σύνθεση με σημείο αναφοράς την τιμητική διάκριση του φορέα στη διοργάνωση της Tedx Chania 2015,

-          Παραλαβή Προσκλητηρίου για απονομή βραβείου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ποιότητα διοργάνωσης του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει (2017). Η ΕΕΡ κλήθηκε εκ μέρους όλων των εμπλεκόμενων διοργανωτών (ως συντονιστική αρχή του φεστιβάλ) για τη σχετική βράβευση (βλ. σχετ. βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=83F5fCPZacs). Το ΔΣ της ΕΕΡ αποφάσισε σε κάθε επόμενη διάκριση από τη ΓΓΑ να εκπροσωπείται το φεστιβάλ από την εκάστοτε νέα πόλη που συμμετέχει στο φεστιβάλ. Για το 2018, ανάδοχη/ νέα πόλη είναι η ΠΡΕΒΕΖΑ (Δήμος Πρεβέζης).

-          Δραστηριότητες Κινητικότητας Νεολαίας προς και από χώρες της Ευρώπης (Erasmus+) για την καλοκαιρινή περίοδο του 2018.

-          Δραστηριότητες Εθελοντικής Υπηρεσίας Νεολαίας προς και από χώρες της Ευρώπης (Erasmus+) για τη φθινοπωρινή περίοδο του 2018.

-          Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες (Culture Programme)

-          Δραστηριότητες Ανάπτυξης της Καλλιτεχνικής Παιδείας (Βραβείο Τερψιχόρη στην Αμαλία Στρινοπούλου, Βραδιές Νέων Καλλιτεχνών, http://esai.gr/terpsi.html) στις 12 & 13 Μαΐου 2018, εκπαιδευτική δράση εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

-          Συμβουλευτική Καθοδήγηση και Υποστήριξη Ατόμων με Κλίσεις στις Παραστατικές Τέχνες (http://esai.gr/talent.html) – Μάιος 2018, εγκεκριμένη δράση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σταθερός υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας είναι η τοπική μας ηλεκτρονική εφημερίδα, alexandriamou.gr. που προβάλει σταθερά κάθε δράση μας και είναι δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη, την οποία θερμο-ευχαριστούμε.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΡ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας