Πλατύ Ημαθίας-3α ΚΟΜΝΗΝΑ: Η βροχή σταμάτησε την 1η ημέρα των εκδηλώσεων Κύριο

Πλατύ Ημαθίας-3α ΚΟΜΝΗΝΑ: Η βροχή σταμάτησε την 1η ημέρα των εκδηλώσεων

ΚΟΜΝΗΝΑ 2017...Η έναρξη των 3ήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος "Οι Κομνηνοί " πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατέος.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων που έπαιρναν μέρος στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων και τις ομιλίες της ψυχής της διοργάνωσης Μάκη Φιλιππόπουλου και του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος κ. Τσιπλακίδη Λάζαρου, τα πρώτα χορευτικά τμήματα των Ποντιακών Συλλόγων Πλατέος και Αράχουν ανέβηκαν στην εξέδρα δίχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες στο κοινό που τους χειροκροτούσε.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το παιδικό χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρού ΄΄Η Εστία΄΄ . χόρεψε υπό βροχή που άρχισε να πέφτει και ήταν ο τελευταίος σύλλογος που δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Η συνεχιζόμενη βροχή δεν επέτρεψε την συνέχεια της εκδήλωσης.

Για αύριο Σάββατο ''καιρού θέλοντος΄΄ η δεύτερη ημέρα των ΚΟΜΝΗΝΩΝ συνεχίζεται με ποντιακό γλέντι με τον μοναδικό Ματθαίο Τσαχουριδη και  την ορχήστρα του. Επίσης ο άρχοντας του ποντιακου τραγουδιού Στάθης Νικολαϊδης μαζί με τον Γιώργο Ατματζίδη και Κώστα Ζώη.
Μαζί θα είναι και οι ταλαντούχοι Σωκράτης Μουρατίδης λύρα-φωνή και ο Ανδρέας Νικηφορίδης στο νταούλι.

Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή Εισόδου 5€

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!