Θαυμάσιες ερμηνείες στην 23η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο) Κύριο

Θαυμάσιες ερμηνείες στην 23η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην Αλεξάνδρεια η 23η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου μας υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.


Οι «Αλεξανδρινές Φωνές» μαζί με την παιδική χορωδία μας «Μελισσάνθη» υποδέχτηκαν τις χορωδίες: Χορωδία Φυσιολατρικού Ομίλου Καρδίτσας, τη Χορωδία Δωματίου «Έκφραση», τη Γυναικεία Χορωδία Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης και τις Χορωδίες «Πανόραμα» Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και Ποπ Ροκ Γκρουπ «Θαμύρις» και όλοι μαζί δημιούργησαν μια καταιγιστική ατμόσφαιρα με τους ήχους των φωνών τους.

Μέσα από ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο οι χορωδίες με τη θαυμάσια ερμηνεία τους, κατάθεση ψυχής και ευαισθησίας μάγεψαν το κοινό το οποίο δε σταμάτησε καθ' όλη τη βραδιά να τις ανταμείβει με το θερμότατο χειροκρότημά του.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ξεναγούς τις διακεκριμένες χορωδίες του Δήμου μας και τους φιλοξενούμενους τους που αποθέωσαν μουσικά την εκδήλωση και μάγεψαν τους θεατές με τις υπέροχες φωνές τους!

Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας ¨Μελισσάνθη¨ και ¨Αλεξανδρινές Φωνές¨ υπό τη μουσική διεύθυνση της κ. Ελένης Θεοδωρίδου πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση γεμάτη από ποιοτική μουσική και μαγευτικές φωνές.
Στη Συνάντηση ανταλλάχθηκαν τιμητικά δώρα ως ένδειξη τιμής στις χορωδίες για τη συμμετοχή τους στην 23η Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας .

Την εκδήλωση προλόγισε η αεικίνητη Βίκυ Δρίζη- μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. με μια φράση του Γκαίτε: «Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε με εμπιστοσύνη», καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τονίζοντας την περηφάνια της για το Συνεδριακό Κέντρο Αλεξάνδρειας: «Είμαστε περήφανοι που επιτέλους φέτος η συνάντηση αυτή γίνεται στο συνεδριακό μας κέντρο, ένα στολίδι για την πόλη μας, που πρέπει όλοι να το σεβαστούμε. Σήμερα λοιπόν σε αυτήν την πολύ όμορφη αίθουσα υποδεχόμαστε τις φιλοξενούμενες χορωδίες, τους μαέστρους , τους χορωδούς και όλους εσάς που στηρίζεται αυτόν τον θεσμό, τον χορωδιακό θεσμό, και είστε μαζί μας γιατί η τέχνη και ο Πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τη γλώσσα της μουσικής και κάνει πράξη το ΜΑΖΙ» ενώ στο τέλος ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη τους. Ο Καλλιτεχνικός  Διευθυντής των χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας Κ Σαββόπουλος είπε δυο λόγια  για την πρόσφατη εμφάνιση της χορωδίας στη Βιέννη μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Αυστρίας για εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα την εβδομάδα της διακαινησίμου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε κι ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Στέφανος Δελιόπουλος.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές που έγιναν το βράδυ της Κυριακής ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ πρεσβευτές της Ρουμλουκιώτικης φιλοξενίας!

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!