Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο φωτισμός της φάτνης του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ραψομανικίου Κύριο

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο φωτισμός της φάτνης του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ραψομανικίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η εκδήλωση θα γίνει 15 Δεκεμβρίου 2019 Κυριακή 5 το απόγευμα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Ραψομανικίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση για το φωτισμό της φάτνης, που θα πραγματοποιήσει στης 15 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 5:00 τοαπόγευμα στην οποία θα παραστεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. κ.Παντελεήμων.Η εκδήλωση έχει κοινωνικό σκοπό
( Να αναδείξει την έννοια της προσφοράς σε άτομα που το έχουν ανάγκη ειδικά στις άγιες ημέρες) και θα γίνει σε συνεργασία με τα Δημοτικά σχολεία Ξεχασμένης, Κεφαλοχωρίου και Επισκοπής.
Στης 5 το απόγευμα θα γίνει υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Ελευθερίου και θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός.
Κύριος καλεσμένος στην εκδήλωση ο οποίος θα κάνει την έναρξη της γιορτής ( το φωτισμό της φάτνης) με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, είναι η χορωδία ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα Βεροίας (διεύθυνση χορωδίας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης).
Θα ακολουθήσει το παιδικό τμήμα του κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Νησίου Ημαθίας με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στη συνέχεια τα δημοτικά σχολεία θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους,
και την εκδήλωση θα κλείσει Πολιτιστικός Σύλλογος Ξεχασμένης
«ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ». Το (παιδικό τμήμα) θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και το τμήμα των ενηλίκων θα αναβιώσει το έθιμο των χριστουγέννων τα ρογκάτσια.

Στο τέλος ο ναός θα προσφέρει δώρα στα παιδάκια των άνω σχολείων ( Σετ ρουχισμού) τα οποία θα παραλάβει συνοδευόμενος από τον γονέα.
Τα δώρα είναι χορηγία από την γνωστή εταιρία παιδικών ενδυμάτων ENERGIERS.
Προσοχή επειδή τα δώρα είναι για συγκεκριμένο αριθμό παιδιών και αφορά ενδυμασία για το κάθε παιδί, η πρόσκληση αυτή αποτελεί και κάρτα παραλαβής του δώρου και ο γονέας θα πρέπει να την έχει μαζί του. Παιδί που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση ή θα παραστεί δίχως τον κηδεμόνα του δεν θα λάβει το δώρο του.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.
Πατήρ Νικόλαος Γιοβάνος

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!