Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμων (01/02 - 09/02/2020) Κύριο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμων (01/02 - 09/02/2020)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, του ομωνύμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνα.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα του Δήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών με θέμα: «Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως, 1920-2020: 100 χρόνια από την κοίμηση του». Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή Nαό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Τρικάλων Ημαθίας, όπου θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Γεωργίου Μπιλιούλη.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, επί τη εορτή της αποδόσεως της Υπαπαντής του Κυρίου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας