Βέροια: Γιορτή Σοκολάτας με την Ελένη Φουρέιρα Κύριο

Βέροια: Γιορτή Σοκολάτας με την Ελένη Φουρέιρα

Ανεπανάληπτες γιορτινές στιγμές, με την Ελένη Φουρέιρα, τη Γιορτή Σοκολάτας, τους Ζαχαροπλάστες της Βέροιας και χιλιάδες πολίτες

Όταν ο κόσμος “μιλάει” τότε τα λόγια περισσεύουν. Αυτό έχω να σχολιάσω, και πάλι, αυτή φορά για τη μεγάλη επιτυχία που είχαμε χθες, με την εκδήλωση για την έναρξη της Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

που διοργανώνουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας (φέτος είναι η 6η χρονιά). Χάρη στην ανεπανάληπτη Ελένη Φουρέιρα που συμμετείχε στη γιορτή μας, χάρη στην καθοριστική συμβολή των αρτοζαχαροπλαστών της περιοχής μας και του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Βέροιας και κυρίως χάρη στην τεράστια αγάπη, στην ενθουσιώδη παρουσία και στη φοβερή συμμετοχή του κόσμου, η Γιορτή μας ξεκίνησε χθες στη Βέροια, πιο πετυχημένα από κάθε άλλη φορά.
Ήδη στα τοπικά ΜΜΕ υπάρχουν ρεπορτάζ όπου καταγράφουν το κλίμα του μεγάλου ενθουσιασμού και της μεγάλης επιτυχίας που είχε η εκδήλωση και με τη σειρά μου ευχαριστώ τα ΜΜΕ της Ημαθίας που πάντα ενημερώνουν τον κόσμο για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, έγκαιρα και κυρίως έγκυρα. Διάβασα μάλιστα σε ένα σχόλιο ότι “κι αυτά τα Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά” χάρη στη Γιορτή Σοκολάτας που διοργανώσαμε κι αυτό είναι ενδεικτικό.

Όπως τόνισα και χθες στον χαιρετισμό μου, ως Αντιπεριφερειάρχης, για την έναρξη της εκδήλωσης, ο στόχος της Γιορτής που διοργανώνουμε είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να ανταλλάξουμε ευχές, να κάνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά ελπίδας και να δώσουμε μια εικόνα εορταστικής διασκέδασης.

Να ευχαριστήσω μια ακόμη φορά, όλους τους συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας που φρόντισαν να γίνουν όλα σωστά και για τις φετινές εκδηλώσεις, τους περίφημους ζαχαροπλάστες και αρτοζαχαροπλάστες της Βέροιας και τον δραστήριο Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας που κι εφέτος συνεργάζονται δημιουργικά μαζί μας και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλές γλυκιές και γευστικές εκπλήξεις που προσφέρονται στα περίπτερα της Γιορτής, τον δήμο Βέροιας για τη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε στον χώρο της εκδήλωσης, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που ενισχύουν σημαντικά την προσπάθειά μας και στέκονται πάντα στο πλευρό μας, με έργα και με ουσία.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμ, εύχομαι σε όλες και όλους, Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, παραγωγικότητα και επιτυχίες.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η Γιορτή Σοκολάτας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με το εξής πρόγραμμα:

Σάββατο 21/42
10:30-11:30 Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ξωτικών
11:30-12:30 Ξυλοπόδαρος
12:30-14:00 Εργαστήρι ζογκλερικών για παιδιά
16:00-18:30 Σώου με φωτεινά αντικείμενα και φωτιές
18:30-20:00 Ζογκλερικά και Ξυλοπόδαροι
20:00-21:00 Παιδική Χορωδία Canto a Tempo & Χορωδιακό Ομάδα mamaCanto "Χριστούγεννα μυρίζει"

Κυριακή 22/12
10:30-12:00 Σώου με σαπουνόφουσκες και ζογκλερικά, φωτογραφίες με το παιδιά μέσα σε σαπουνόφουσκες.
12:00-13:00 Χριστουγεννιάτικη Μουσική Αφήγηση από τη Δήμητρα Μητρέντοη
13:00-14:00 Ζογκλερικά και Ξυλοπόδαροι

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!