Αλεξάνδρεια: Το παγοδρόμιο ξεκινά το ταξίδι του στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων - Δείτε πότε και πόσο κοστίζει το εισιτήριο (φώτο-βίντεο) Κύριο

Αλεξάνδρεια: Το παγοδρόμιο ξεκινά το ταξίδι του στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων - Δείτε πότε και πόσο κοστίζει το εισιτήριο (φώτο-βίντεο)

Άρχισε να φοράει τα "γιορτινά" της η Αλεξάνδρεια αφού το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε ήδη ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει και το παγοδρόμιο μπροστά από το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του νέου προέδρου της ΚΕΔΑ Μανώλη Σταυρή να εκπληρώσει την επιθυμία των πολιτών αφού πέρσι δεν λειτούργησε το παγοδρόμιο, γεγονός που δυσαρέστησε μικρούς και μεγάλους.

H ΚΕΔΑ αποδεικνύει ότι δεν τελειώνουν οι ιδέες, οι προτάσεις και οι εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας και ότι ο εθελοντισμός ζει και βασιλεύει...βλέπε Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Πιο συγκεκριμένα το παγοδρόμιο θα ανοίξει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες που θέλουν να "γευτούν" τα οφέλη του πατινάζ και θα είναι ανοιχτό από τις 12:00΄π.μ. -12:00΄μ.μ.

Τιμή:

4€/ 30΄,

6€/60΄

Ο κ. Σταυρής ξεκίνησε δυναμικά τις πολιτιστικές δράσεις για την πόλη μας μετά από την περσινή απραξία της τότε διοίκησης, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων με πρώτη το καθιερωμένο άναμα του δέντρου με την συναυλία του Κώστα Μαρτάκη και έπεται και συνέχεια...

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!