Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας σχετικά με τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων στο εμπόριο Κύριο

Θέμα: «Νέα Υπουργική Απόφαση - Παραμένουν τα μέτρα

τήρησης των αποστάσεων στο εμπόριο».

Κυρίες και Κύριοι,

Με την Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 40381/27-6-2020 (ΦΕΚ 3958Β΄), παρατείνονται οι περιορισμοί και οι κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020 παράλληλα με τους ειδικότερους κατά τόπο περιορισμούς.

Η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας παραμένει σε ισχύ.

Ειδικά για την Αττική, η υποχρέωση χρήσης μάσκας δεν περιορίζεται μόνο στους χώρους των καταστημάτων λιανικής αλλά επεκτείνεται και σε όλους τους άλλους τυχόν χώρους εργασίας που διατηρεί η επιχείρηση. Εξαίρεση από την χρήση μάσκας έχουν μόνο όσοι εργάζονται σε ατομικό χώρο, χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου(σύμφωνα με την ΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 56924- ΦΕΚ 3957Β΄).

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα