Βοηθήστε τη μικρή Ανθούλα που μια κακιά στιγμή της άλλαξε τη ζωή - Παράκκληση στην Πρασινάδα Ημαθίας Κύριο

Βοηθήστε τη μικρή Ανθούλα που μια κακιά στιγμή της άλλαξε τη ζωή - Παράκκληση στην Πρασινάδα Ημαθίας

Η μικρή Ανθούλα τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, όπου μια βαριά σιδερένια πόρτα έπεσε και πλάκωσε το 2,5 ετών κοριτσάκι. Το ατύχημα ήταν εξαιρετικά σοβαρό και προκάλεσε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μέχρι πριν λίγο καιρό νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας και πλέον έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης ‘’ ΕΥΕΞΙΑ’’ (Εθνική Οδός Ν.Μουδανιών – Ν.Καλλικράτεια).
Η μικρή Ανθούλα θα χρειαστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη, τα έξοδα όμως είναι δυσβάστακτα. Το ασφαλιστικό ταμείο προσπαθεί καλύπτοντας κάποια από τα νοσήλια, αλλά η αποκατάσταση είναι δύσκολη και οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες.


Το κόστος της νοσηλείας της είναι 3.000  ευρώ τον μήνα, ποσό που αδυνατεί καλυφθεί από την οικογένεια της. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι συμπαραστέκονται.
Εμείς τί θα κάνουμε;;; Θα αφήσουμε την μικρή Ανθούλα μόνη;;;;
Γίνεται έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει για τη νοσηλεία και αποκατάσταση του μικρού κοριτσιού.

ΛOΓAPIAΣMOΣ IBAN: GR3102603760000610100316233 Eurobank
ΓIAMΠAΣTOΣ NIKOΛAOΣ.
ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ  ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ - ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6937174509 (ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ)

 

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Πρασιναδα Ημαθίας, την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 20.00,  θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και υπέρ υγείας και βοηθείας της μικρής Ανθούλας που νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης '' Ευεξία'' με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που συνέβει τον περασμένο Αύγουστο (καταπλακώθηκε από βαριά σιδερένια πόρτα, που λίγο κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή).

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!