alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Στην αγορά της Αλεξάνδρειας υπάρχει ένα κατάστημα ενδυμάτων που κάνει τη ¨διαφορά¨ από τότε που ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το Black List, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 112, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των καταναλωτών γιατί έχει κάνει τις εμφανίσεις τους ακόμα πιο ξεχωριστές!

Η BLACK LIST BY KAMPAKIS αποτελεί μία αλυσίδα Ελληνικών καταστημάτων που δραστηριοποιείται στο χώρο του ενδύματος τα τελευταία 70 χρόνια. Με εμπειρία και συνεχή ενημέρωση , η BLACK LIST BY KAMPAKIS , προσφέρει ποικίλες ενδυματολογικές προτάσεις, τόσο για τον άνδρα, όσο και για την γυναίκα, με γνώμονα πάντα το συνδυασμό ποιότητας και προσιτής τιμής.

Το προσωπικό του Black List, με κίνητρο τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει χρόνια τώρα με τους πελάτες του, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, να σας εξυπηρετήσει και να σας μυήσει στον κόσμο της μόδας με μοναδικά κομμάτια που μπορείτε να βρείτε μόνο εκεί.

Θα βρείτε μοντέρνα σχέδια, σε όμορφα χρώματα και σε άψογη σχέση ποιότητας – τιμής, τόσο ώστε να μην μπορείτε να σας αντισταθεί κανείς.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών συνόλων αυτό που σας ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας, για να είστε σικ από το πρωί έως το βράδυ.

Οι άνθρωποι της σύγχρονης εποχής έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη μόδα και δίνουν μεγάλη βάση στην εξωτερική τους εμφάνιση. Γι’ αυτόν το λόγο προσπαθούν να διαμορφώνουν την γκαρνταρόμπα τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των καθημερινών, επαγγελματικών και βραδινών εμφανίσεων. Το κατάστημα ενδυμάτων Black List, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανάγκες, έχει επιλέξει για εσάς Outfits, τα οποία συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Υπάρχει μεγάλη επιλογή σε ένδυση που καλύπτει όλα τα στιλ και εξυπηρετεί ποικίλες περιστάσεις, θα βρείτε επίσης σύνολα για τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και ένδυση για το σπίτι και τις ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές.

Για τους υπεύθυνους της επιχείρησης ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός!

Κατηγορία Επιχειρείν

Με παιδικά γέλια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 στο φουαγιέ του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας, πλαισιωμένη με αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα από τα καταστήματα της πόλης μας.

Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν, χόρεψαν, πήραν δώρα και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν.

 

 

Με παιχνίδια, κέφι και χορό στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους οι αθλήτριες volley του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Αμέσως μετά τον στολισμό του δέντρου, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις μικρές αθλήτριες, αφού εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε καραμέλες και δώρα.

Όσοι παραβρέθηκαν χόρεψαν, έπαιξαν, γέλασαν και απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ στην όμορφη, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

 

 

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, συνελήφθη χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σύσταση συμμορίας και παρακώλυση με πρόθεση της λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.

Κατηγορία Αστυνομικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στα τέλη του Νοεμβρίου του έτους 2019, δρώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κατάστημα 53χρονης μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 2 τραπεζικές κάρτες. Ακολούθως, χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 65,80 ευρώ.

Κατηγορία Αστυνομικά

Η επιχείρηση Marilyn της Χρύσας Καρυώτη με έδρα της την Αλεξάνδρεια επί της οδού Βετσοπούλου 59 αποτελεί την πιο σύγχρονη επιλογή αγορών για το ντύσιμο της μοντέρνας γυναίκας.

Στο κατάστημα θα βρείτε ξεχωριστά σχέδια με προσιτές τιμές σε ρούχα, τσάντες και υποδήματα καθώς και μία μεγάλη γκάμα από καλαίσθητα αξεσουάρ που μπορούν να σας συναρπάσουν.

Οι καλές τιμές και οι ατέλειωτες ενδυματολογικές προτάσεις που θα βρείτε στο κατάστημα προάγουν το ντύσιμο σε άλλο επίπεδο ώστε να σας κάνουν να ξεχωρίσετε...ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών.

Μαζί με τις γιορτές, θα έρθουν ¨παρέα¨ πολλά πάρτι, βραδινές έξοδοι, καλέσματα, ρεβεγιόν και special events. Για όλα αυτά φυσικά θα χρειαστείτε και τα ανάλογα σύνολα τα οποία  πρέπει να είναι προσεγμένα, στιλάτα, εντυπωσιακά και να εκπέμπουν μια σύγχρονη αισθητική, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών...όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήστε στο Marilyn, ρούχα υψηλής ποιότητας & μοναδικής αισθητικής για στυλάτες εμφανίσεις.

Η ιδιοκτήτρια Χρύσα Καρυώτη κάνει την αναζήτηση γυναικείων ρούχων μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία και σας βοηθάει να βρείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια που θα λατρέψουν και οι φίλες σας.

Μια μόνο επίσκεψη στο κατάστημα θα σας πείσει πως είναι η καλύτερη επιλογή για να ανανεώστε τη ¨ντουλάπα¨ σας με τα πιο must-have κομμάτια της season με οικονομικό κόστος!

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησε και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί με τα παιδιά σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη αγάπη, προσφορά και χαμόγελα.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Απόστολος Ρεσινιώτης χάρισε στους μικρούς μαθητές δώρα μέσα σε ένα ζεστό, φολόξενονο, χαρούμενο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον οι μαθητές/τριες ένιωσαν όμορφα, γεύτηκαν τα κεράσματα και τα πλούσια εδέσματα.

Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, κ. Χαλασθάνης δώρισε κι αυτός με την σειρά του ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Ρεσινιώτη.
Τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών/τριών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την όμορφη χριστουγεννιάτικη έξοδο από το σχολείο.

 

 

Εντοπίστηκε ο οδηγός Θ. Δ. που παρασύρθηκε από υπερχειλισμένο ρεύμα πίσω από τη ΔΟΥ Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να βγει σώος από το όχημά του και να ειδοποιήσει ότι είναι καλά στην υγεία του.

‘Όση ώρα ο κρατικός μηχανισμός ήταν επί ποδός για την αναζήτηση του οδηγού, εκείνος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην ασφαλιστική του εταιρία.

Στο σημείο επιχείρησαν η ΕΜΑΚ, αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις της Ημαθίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο κ. Παχίδη.

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

Κατηγορία Αστυνομικά

   Οι μαθητές ,οι μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, θα ήθελαν να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΑ τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής μας «ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ», για την αξιέπαινη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς το σχολείο μας.

Ο γνωστός για την Πολιτιστική και Κοινωνική δράση του Σύλλογος, ενεργώντας άμεσα, προέβη στην αντικατάσταση των τριών υπολογιστών που εκλάπησαν πριν λίγες μέρες από ισάριθμες αίθουσες διδασκαλίας του Σχολείου μας, ανακουφίζοντας τους μικρούς μαθητές και επαναφέροντας το χαμόγελο σ αυτούς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες και αποδεικνύουν ότι, η συνεργασία και η αλληλεγγύη μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και λοιπά μέλη της «ΕΣΤΙΑΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ»
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

Σημ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και τον άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΗΤΗ που συνέβαλε στην χορήγηση των υπολογιστών, και που δεν επιθυμεί την δημοσιοποίηση της ταυτότητάς του. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

      

                                                                                   Αλεξάνδρεια 11 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δ/ντης Στάθης Γεωργιάδης

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας