alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Πάντα υπάρχει κάποιος δίπλα μας που η βλακεία του μας ξεπερνάει. Στην ποίηση αναφέρεται ως μοναχικός οδοιπόρος στα μονοπάτια της απόλαυσης.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 18/01/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Ψυχραίνει ο καιρός από την Κυριακή, λόγω επικράτησης βορείου ρεύματος και ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά σε ορεινές περιοχές.

Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη προβλέπονται σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού για το Σάββατο,

οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στην Ήπειρο.
Ανεμοι: Απο ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 και στο εσωτερικό της Ηπείρου από -04 (μείον 4) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικότερα, όπου θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις βραδινές ώρες, κυρίως στη Θεσσαλία.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία Γενικά

Χωρίς να χρειάζεται πλέον αλλεπάλληλες επισκέψεις σε ΚΕΠ ή Δημοτολόγια των δήμων οι πολίτες όλων των δήμων μπορούν να προμηθευτούν τα πιστοποιητικά που χορηγούν τα Δημοτολόγια μέσω του υπολογιστή τους. Προϋπόθεση είναι μια επίσκεψη στα ΚΕΠ του δήμου

Γεγονός είναι η σύνδεση μεταξύ Δημοτολογίων όλων των δήμων της χώρας με την Κεντρική Διαδικτυακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης, «Ερμής» και οι πολίτες – δημότες και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εκδίδουν βεβαιώσεις και πιστοποιητικά μέσω της διαδικτυακής πύλης «Ερμής» ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/

Ο εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικά και να υποβάλλει αίτημα για την έκδοση βεβαιώσεων, αδειών, πιστοποιητικών κ.ά. Υποβάλλει μέσω του «Ερμή» μια ηλεκτρονική αίτηση προς οποιοδήποτε ΚΕΠ της επιλογής του. Όταν το ΚΕΠ διεκπεραιώσει το αίτημά του, ο χρήστης μεταβαίνει στο συγκεκριμένο ΚΕΠ για να παραλάβει το τελικό έγγραφο.

Ομως έχει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης που παρέχονται από τον «Ερμή», και να λάβει on-line το αντίστοιχο παραγόμενο έγγραφο.

Για να αποκτήσει δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών αυτών, απαιτείται φυσική ταυτοποίηση τού πολίτη (μόνο μια φορά) σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

Μεταξύ των υπηρεσιών με ηλεκτρονική διεκπεραίωση περιλαμβάνονται η χορήγηση βεβαιώσεων πιστοποιητικών γέννησης και οικογενειακής κατάστασης του Εθνικού Δημοτολογίου, χορήγηση αντιγράφων ληξιαρχικών πράξης γέννησης, γάμου, θανάτου του Ειδικού Ληξιαρχείου, βεβαιώσεις από τον ΕΛΓΑ και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Για να σας χορηγηθεί το πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να ακολουθείσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στην Πύλη ΕΡΜΗΣ με την χρήση των προσωπικών σας κωδικών TAXISnet.

2. Aπό την αρχική σελίδα επιλέξτε τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες με Άμεση παραλαβή αποτελέσματος (κατηγορίας 2).

3. Αναζητήστε στη συνέχεια την υπηρεσία: Χορήγηση βεβαίωσης γέννησης (Εθνικό Δημοτολόγιο) και επιλέξτε "Εκτέλεση Υπηρεσίας".

4. Στην οθόνη που εμφανίζεται επιλέξτε τον Νομό και το Δήμο στον οποίο διατηρείται οικογενειακή μερίδα καθώς και τον λόγο χρήσης του πιστοποιητικού. Στο πεδίο "Έκδοση Πιστοποιητικού για" επιλέξτε "προστατευόμενο μέλος"5. Επιλέξτε "Αναζήτηση"Με την ολοκλήρωση της αναζήτησης εμφανίζονται τα στοιχεία σας και ο σύνδεσμος "Προστατευόμενα Μέλη". Στην συνέχεια επιλέξτε το σύνδεσμο "Έγγραφο" που είναι δίπλα στα προστατευόμενο μέλος που επιθυμείτε. Επιλέγοντας το σύνδεσμο αυτό η Πύλη σας ενημερώνει ότι η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το έγγραφο σας έχει αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική σας θυρίδα.Επιλέγοντας από την αρχική σελίδα την καρτέλα "Ηλεκτρονική Θυρίδα" μπορείτε να δείτε όλα τα έγγραφα που έχουν αποθηκευτεί σε αυτή. Η επιλογή "Αποθήκευση Εγγράφου" που υπάρχει σε κάθε έγγραφο, δημιουργεί pdf αρχείο με το πιστοποιητικό.

Κατηγορία Γενικά

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020 στο τρίγωνο Μπαλτζή στην Αλεξάνδρεια.

Κατηγορία Αστυνομικά

Αναμενόμενες οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ με βάση τις πληροφορίες που τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει. Αλλαγές στις θέσεις του Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΝ, παραμονή του Α/ΓΕΑ.

 
Κατηγορία Αστυνομικά
Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με νέες σκέψεις, νέες ελπίδες ,αισιοδοξία  και νέα όνειρα.
 
Τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 αγωνίζονται το Σάββατο στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας τον AJAX Ημαθίας και τον Ήφαιστο Παλαιοχωρίου.Ώρα συγκέντρωσης στις 10.00 στο Νησέλι.Ώρα έναρξης αγώνων στις 10.30.
Κατηγορία Αθλητικά
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 14:25

Στο Open Care οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ!!!

Οι παιδικές οικολογικές πάνες Bambo Nature έχουν κερδίσει πολλά ευυπόληπτα και υψηλού κύρους βραβεία επειδή είναι υψηλής απόδοσης παιδικές πάνες τρυφερές προς το μωρό σας, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον!
Κατηγορία Επιχειρείν

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 18-19/1:

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας