alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 01/08/2020
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Καλός και ζεστός θα παρουσιαστεί αρχικά ο καιρός σήμερα Σάββατο (1/8) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί τους πολίτες, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τη χώρα από το βράδυ - Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι την Τετάρτη, 5 Αυγούστου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει:

«Μεταβολή του καιρού προβλέπεται, από το απόγευμα του Σαββάτου (01-08-2020) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (02-08-2020).

Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν:

1. Από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (01-08-2020) μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (02-08-2020) στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική), τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια.

2. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής (02-08-2020) στην Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο (01-08-2020) στη βόρεια Ελλάδα και την Κυριακή (02-08-2020) σε όλη την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο».
Ο καιρός σήμερα

Αρχικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Από τις μεσημβρινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη που τη νύχτα θα ενταθούν κυρίως στην κεντρική Μακεδονία.

Από τις νυχτερινές ώρες τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Στα νότια θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σάββατο 1η Αυγούστου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν κυρίως στην κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από το απόγευμα τοπικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Ηπείρου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι .
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Από τις νυχτερινές ώρες τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 και τοπικά στη νότια Κρήτη μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Aίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός την Κυριακή 2 Αυγούστου

Στη Μακεδονία, κυρίως την κεντρική, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 3 με 5 βαθμούς.

 

 

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες μέρες

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 03-08-2020


Γενικά αίθριος καιρός.

Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

 

ΤΡΙΤΗ 04-08-2020


Γενικά αίθριος καιρός.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 05-08-2020


Γενικά αίθριος καιρός.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κατηγορία Γενικά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε σήμερα νέα έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού. Τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν μετά από την έκρηξη κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

 

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι:

 

από αύριο και έως τις 31 Αυγούστου είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων λατρείας.


Από Δευτέρα 3 Αυγούστου μπαίνει όριο 100 ατόμων σε γάμους και βαπτίσεις.


Παρατείνεται η απαγόρευση των πανηγυριών μέχρι και το τέλος του Αυγούστου.


Επέκταση των περιορισμών κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας.


Ρητή απαγόρευση όρθιων σε όλα τα κλειστά κέντρα


Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους όταν δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις.

 

Λοιμωξιολόγοι στην κυβέρνηση: Γενικευμένη χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι λοιμωξιολόγοι πρότειναν τη γενικευμένη χρήση μάσκας

 

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας υπό τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα η καθημερινή αύξηση της καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να εισηγούνται τώρα στην κυβέρνηση τη γενικευμένη χρήση της μάσκας απ' όλους και σε όλους τους κλειστούς χώρους, προκειμένου να προλάβουμε ένα δεύτερο μεγάλο κύμα της πανδημίας.

 

Επί της ουσίας, οι ειδικοί ζητούν να φοριέται υποχρεωτικά η μάσκα στο πρόσωπο και σε όλους τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους που μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Για παράδειγμα, εντός των ιερών ναών και των υπόλοιπων χώρων λατρείας, κάτι άλλωστε που βρίσκει σύμφωνο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο όπως δήλωσε χθες. «Αν το μέτρο ισχύσει παντού, δεχόμαστε φυσικά να εφαρμοστεί και στις εκκλησίες μας» όπως είπε.

 

Παράλληλα, οι εμπειρογνώμονες ζητούν να εφαρμοστεί εκ νέου η τηλε-εργασία όπως συνέβαινε την περίοδο της καραντίνας, ενδεχομένως και με την παροχή οικονομικών κινήτρων για τις επιχειρήσεις, να τηρείται αυστηρά το πλαφόν εισόδου σε καταστήματα, μπαρ, καφέ και beach bar, να μην υπάρξουν μεγάλες συναυλίες και να μην πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου ανά την Ελλάδα.

 

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο των εισηγήσεων ζητείται να μην γίνεται στους δημόσιους κλειστούς χώρους ή στους ιδιωτικούς εργασιακούς χρήση του κλιματιστικού εάν τα μηχανήματα είναι παλαιού τύπου και ανακυκλώνουν τον εσωτερικό αέρα αλλά να επιλέγεται το άνοιγμα των παραθύρων για περισσότερη δροσιά κάτι βέβαια που δεν είναι εύκολο μεσούντος του καλοκαιριού και με τις θερμοκρασίες στα ύψη.

 

Τέλος, η υγειονομική Επιτροπή εισηγείται επίσης στην κυβέρνηση τη χρήση μάσκας ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους, όπου και όποτε παρατηρείται έντονος συνωστισμός.

Κατηγορία Υγεία
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 20:01

Κορονοϊός: «Εκρηξη» με 78 νέα κρούσματα

Η επίσημη ενημέρωση για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα από την πανδημία που έφερε ο κορονοϊός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή 31/7.

 

Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα σήμερα και την εξέλιξη από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

 

Τα νέα κρούσματα στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο είναι 78, εκ των οποίων τα 25 στην Αθήνα και τα 15 στη Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

 

Σήμερα ανακοινώνουμε 78 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4477, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες.

 

1267 (28.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2218 (49.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 53 ετών. 2 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 55.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 127 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 206 θανάτους συνολικά στη χώρα.

 

66 (32.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Aναλυτικότερα:

- δέκα (10) κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,


- επτά (7) εισαγόμενα κρούσματα, που προσήλθαν αυτοβούλως,


- εικοσιτέσσερα (24) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,


-δεκαοκτώ (18) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,


-τρία (3) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας,


-Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου


-Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας


-Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης


-Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής


-Δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Λευκάδας


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Δωδεκανήσου


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας,


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας


-Ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

Κατηγορία Υγεία

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκε ένα δυνατό ¨μπαμ¨ από τον μετασχηματιστή που βρίσκεται σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην οδό Ταγμ. Γεωργούλη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Βαθύτατη θλίψη προκάλεσε στην ελληνική παροικία η είδηση του θανάτου του Θανάση Σπανού, ενός επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στην Μελβούρνη με μαγαζιά όπως το Medallion στη Lonsdale Street, ταβέρνα “Θανάσης” στο Hughsdale και Vanilla στο Oakleigh.

Ο στενός του φίλος και συμπατριώτης του από την Ημαθία, ο συνάδελφος μας στο “Νέο Κόσμο”, Ηλίας Ντωνούδης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

“Έφυγε πριν λιγες ώρες, για το μεγάλο, χωρίς επιστροφή ταξίδι, ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Σπανός, νικημένος από την επάρατη νόσο.
Ο θανών, γεννημένος στο Νησί Ημαθίας, ήταν από τους πιο γνωστούς συμπαροίκους και ασχολήθηκε με τον χώρο της εστίασης.

Το θρυλικό MEDALLION στην Λόνστειλ Στρίτ ήταν για χρόνια πολλά, σημείο αναφοράς των Ελλήνων και όχι μόνον, γράφοντας μια ξεχωριστή ιστορία!
Ακολούθησε η μετακίνηση στο ‘Οκλι με το VANILLA, από τα πιο δημοφιλή σποτ της διάσημης πλέον, γειτονιάς των Ελλήνων της Μελβούρνης και του ευρύτερου ελληνισμού της Αυστραλίας!

Γλεντζές, έξω καρδιά, με απίστευτες πλάκες και ιδιαίτερη αδυναμία στο τσίπουρο, έζησε έντονα την ζωή του, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε.....αποσυρθεί από την δημόσια ζωή αποφασισμένος να κερδίσει την πιο μεγάλη και σκληρή μάχη της ζωής του.
Δεν τα κατάφερε όμως.....

 

Καλό ταξίδι Νάσιο!”.

Ένας άλλος στενός του φίλος, ο ηθοποιός και φωτογράφος Αντώνης Μπαξεβανίδης επιβεβαίωσε με λυγμούς την είδηση του Θανάση Σπανού. “¨Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θανάσης ήταν σαν ήρωας κινηματογραφικής ταινίας” μας είπε.

 

Kαλό παράδεισο...από το alexandriamou.gr και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σπανού.

 

πηγη:rythmos.com.au

Κατηγορία Γενικά

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αυγούστου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου & στον Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου από 1/8 έως 15/8

Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών
Κατηγορία Αθλητικά

Το πιο παλιό βιβλιοπωλείο της Αλεξάνδρειας με δωροπροτάσεις και με ατελείωτη ποικιλία σε σχέδια και βιβλία.

 

Από το 1978, το Κύτταρο αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη της Αλεξάνδρειας, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 74, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα ποιότητας σε ότι αφορά την γραφική ύλη, τετράδια, βιβλία, ημερολόγια στις καλύτερες τιμές και όχι μόνο.

Το βιβλιοπωλείο Κύτταρο συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων του ΟΑΕΔ και του πρώην ΟΓΑ και δέχεται κουπόνια για την αγορά βιβλίων. Το κατάστημα δέχεται από τους επιτυχόντες, τα κουπόνια για την αγορά βιβλίων εξαργυρώνοντας άμεσα, προσφέροντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, ξενόγλωσσα, βοηθήματα και εξυπηρετώντας όλες τις απαιτήσεις της πολυπληθούς πελατείας του.

Δεν είναι μόνο ένα βιβλιοπωλείο, είναι ένας ζωντανός πολυχώρος προώθησης της λογοτεχνίας, ένας τόπος συνάντησης για τους βιβλιόφιλους αφού παρέχει βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, όλων των ειδών και των ηλικιών.

Στο κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε εξαιρετικά επώνυμα παιχνίδια, σχολικές τσάντες, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, αρωματικά κεριά, καθώς επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα καλόγουστων δώρων καθώς επίσης μεγάλη ποικιλία σε στυλούς Parker μια από τις καλύτερες επώνυμες μάρκες της αγοράς.

Ο κόσμος των Playmobil επίσης στο βιβλιοπωλείο Κύτταρο.

Ανακαλύψτε τα παιχνίδια Playmobil μέσα από τις νέες σειρές σε τεράστια ποικιλία...

Playmobil ...Παιχνίδια που αντέχουν στο χρόνο!!!


Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο Κύτταρο και οι υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για την κάθε περίπτωση.

 

 

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν
ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ: Άμεση ανάγκη για άρση της Απόφασης περιορισμού της λειτουργίας του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
 
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας