Δήμος Αλεξάνδρειας:Διαφοροποιήθηκαν 5 σύμβουλοι της πλειοψηφίας για τα κουνούπια ψηφίζοντας ¨παρών¨(βίντεο) Κύριο

Δήμος Αλεξάνδρειας:Διαφοροποιήθηκαν 5 σύμβουλοι της πλειοψηφίας για τα κουνούπια ψηφίζοντας ¨παρών¨(βίντεο)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας στα θέματα 33. 34. 35. 36, την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Αστική

επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών» στις δημοτικές ενότητες Αλεξάνδρειας, Πλατέος, Μελίκης, Αντιδονιδών κατά την οποία 5 σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας δήλωσαν «παρών».

Συγκεκριμένα οι Κώστας Ναλμπάντης, Μόσχος Κυτούδης, Δημήτρης Συρόπουλος, Γιώργος Κουτσηπασόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης.

Τα εν λόγω θέματα πέρασαν τελικά με την ψήφο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Ράπτη αφού δεν μπορούσαν λόγω έλλειψης πλειοψηφίας να περάσουν με άλλο τρόπο.

Ο Δήμαρχος προεξόφλησε ότι για την επόμενη χρονιά θα γίνει η διαδικασία με μειωδοτικό διαγωνισμό χωρίς κατάτμιση όπως ζητά η Αντιπολίτευση, δηλώνοντας όμως μη σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα όμως που κρίθηκε από τους πολίτες του Δήγμου Αλεξάνδρειας και από τους εκπροσώπους της Αντιπολίτευσης ως μη ικανοποιητικό.

Αν η διαφοροποίηση συνεχιστεί και στα επόμενα Δημοτικά συμβούλια είναι κάτι που θα προκαλεί το ενδιαφέρον από δω και στο εξής αλλά και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δήμο σε κρίσιμα θέματα εάν δεν πρυτανεύσει η λογική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας