Εγκαίνια για το Πνευμονολογικό Ιατρείο της Έφης Κοτσιφού - Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Εγκαίνια για το Πνευμονολογικό Ιατρείο της Έφης Κοτσιφού - Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου και υπερσύγχρονου ιατρείου της πνευμονολόγου - φυματιολόγου Ευσταθίας Κοτσιφού - Δημητριάδη στην πόλη της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 40.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στην ιατρό, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και πολιτικά πρόσωπα παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Η ιατρός η οποία συνεχίζει πλέον την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο νέο της χώρο, υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.
Με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και μέσα από ένα σύγχρονα εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, η κυρία Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη ευελπιστεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημα τη σωστή προσέγγιση των αναγκών του κάθε ασθενή.

Το alexandriamou.gr εύχεται τα καλύτερα σε έναν υπέροχο άνθρωπο και σε μια αξιόλογη επιστήμονα στη γιατρό Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη, στο σύζυγό της Μάκη Δημητριάδη και στην οικογένειά τους.

Eπιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας