Εικόνες εγκατάλειψης στις στάσεις λεωφορείων της Αλεξάνδρειας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Κύριο

Εικόνες εγκατάλειψης στις στάσεις λεωφορείων της Αλεξάνδρειας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εγκαταλελλειμμένες είναι οι στάσεις των λεωφορείων στην πόλη της Αλεξάνδρειας, γεμάτες σκουριές, σκουπίδια, σπασίματα και χόρτα ενώ η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και το alexandriamou.gr αναδεικνύει το πρόβλημα έπειτα από καταγγελίες και παράπονα δημοτών.

Οι μαθητές καλούνται να περιμένουν κάθε μέρα το λεωφορείο ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους υπό επικίνδυνες συνθήκες όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες οι στάσεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους, στο πέρασμα του χρόνου και στα χεριά βανδαλιστών, γεμάτες φθορές, σκουριασμένες, βρώμικες και έχουν καταληφθεί από βλάστηση.

Η σκουριά έχει απλωθεί σε όλο το μήκος και πλάτος των στάσεων δίνοντας μια αποκρουστική εικόνα παρέα με αράχνες που τις έχουν κάνει σπίτι τους ενώ οι διαφημιστικές πινακίδες που έπρεπε να κοσμούν στις στάσεις φέρνοντας έσοδα στο δήμο Αλεξάνδρειας είναι σπασμένες και γεμάτες σκουπίδια. Οι θέσεις είναι βρώμικες με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να καθίσει καθώς και σε ορισμένες λείπει η εξωτερική πινακίδα που αναγράφει «Δήμος Αλεξάνδρειας».

Αυτές οι εικόνες παρουσιάζονται μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας, είναι βέβαιο πως αν κάνουμε ένα οδοιπορικό και στα χωριά του δήμου οι εικόνες μπορεί να είναι χειρότερες.

Ο δήμος μας έχει μείνει πολύ πίσω αφού σε άλλες πόλεις όπως τα Τρίκαλα Θεσσαλίας που καινοτομούν, οι στάσεις είναι «έξυπνες» προσφέροντας ακόμα και οάσεις δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στους κατοίκους.

Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση σε αυτό το μείζον πρόβλημα ώστε να αντικατασταθούν οι στάσεις για να γίνουν και πάλι προσβάσιμες για το κοινό που εξυπηρετούν.

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!