Ενδιαφέρουσα συνάντηση της Φιλόπτωχου Γυναικών Αλεξάνδρειας με ιατρικές συμβουλές από την Πνευμονολόγο Έφη Κοτσιφού (φώτο-βίντεο) Κύριο

Ενδιαφέρουσα συνάντηση της Φιλόπτωχου Γυναικών Αλεξάνδρειας με ιατρικές συμβουλές από την Πνευμονολόγο Έφη Κοτσιφού (φώτο-βίντεο)

Μια ακόμη όμορφη εκδήλωση της Φιλόπτωχου Γυναικών Αλεξάνδρειας έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 σε καφέ της Αλεξάνδρειας γεμάτη ιατρικές συμβουλές από την ιατρό Πνευμονολόγο, Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη.

Τα μέλη του συλλόγου ενημερώθηκαν από την εξαιρετικά ενημερωμένη κ. Κοτσιφού για τις ιώσεις του αναπνευστικού, πόσο σημαντικό είναι το αντιγριπικό εμβόλιο, ποιες θεωρούνται ευπαθείς ομάδες και η γιατρός έλυσε όλες τις απορίες των παραβρισκόμενων.

Στη συνέχεια η αεικίνητη πρόεδρος του συλλόγου, Κατερίνα Βέτσιου χάρισε ένα αναμνηστικό στην κ. Κοτσιφού για να την ευχαριστήσει και μίλησε για τις επόμενες σημαντικές δράσεις της Φιλοπτώχου, που για μια ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη προς τα μέλη του συλλόγου αλλά και στο κοινωνικό σύνολο, διοργανώνοντας τέτοιου είδους εκπαιδευτικές συναντήσεις.

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!