Ενημέρωση από τον Θέμη Σιδηρόπουλο...Φιλαδέσποτοι και Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ανταλλάσουν μηνύσεις και εξώδικα(φωτο-βίντεο) Κύριο

Ενημέρωση από τον Θέμη Σιδηρόπουλο...Φιλαδέσποτοι και Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ανταλλάσουν μηνύσεις και εξώδικα(φωτο-βίντεο)

Το σωματείο ΦΙΛΑΔΕΣΠΟΤΟΙ την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 και ώρα 19.00 πραγματοποίησε συγκέντρωση για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις δράσεις, τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου στο καφέ BLEND παρουσία των μελών του, των αξιέπαινων εθελοντών του και εκπροσώπων των ΜΜΕ.


Ο Πρόεδρος των Φιλαδέσποτων κ. Ευθύμιος Σιδηρόπουλος προέβη σε μια συνολική τοποθέτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο σύλλογος καθώς και για την αντιπαράθεση του σωματείου με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη.


Η αντιπαράθεση των δύο πλευρών έχει οδηγήσει στην ανταλλαγή νομικών εγγράφων και καταγγελιών.


Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας απέστειλε εξώδικο στις 24-6-2020 ενώ οι Φιλαδέσποτοι απάντησαν με καταγγελία στον Εισαγγελέα στις 1-7-2020 και κοινοποίηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας.


Οι παράμετροι της καταγγελίας αφορούν δύο άξονες, ο πρώτος τη διαχείριση των 7.500€ που πιστώθηκε στο λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας ως κρατική επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη σίτιση και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων εν μέσω πανδημίας και ο δεύτερος άξονας αφορά τα σκουπίδια στο χώρο του Κυνοκομείου Αλεξάνδρειας, για την κακή κατάσταση του οποίου υπάρχουν φωτογραφίες, μαρτυρίες, στοιχεία και αποδείξεις όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Φιλοζωικής και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας θα κληθεί να λογοδοτήσει.


Παρόλα αυτά αλλά... και τον ιδιαίτερα καταγγελτικό λόγο του Προέδρου της Φιλοζωικής, ο ίδιος κάλεσε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας σε συνεργασία για το καλό των αδέσποτων αλλά και του τόπου όπως τόνισε.

 Ενδεικτικά η δημοσιογράφος του alexandriamou.gr Έφη Καραγιάννη έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα στον κ. Σιδηρόπουλο:

Η μομφή η δική σας είναι απέναντι στο Δήμαρχο και τη συνολική εικόνα και αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στα αδέσποτα ή η αντιμετώπιση και το πώς διατέθηκαν τα χρήματα στον καιρό της πανδημίας;

Σας κάλυψε το δελτίο τύπου και οι αποδείξεις-απαντήσεις που έδωσε ο δήμαρχος;

Οι εθελοντές σας κάνουν απίστευτο έργο αλλά θα εστιάσω στο πρόσωπο του προέδρου, γιατί είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος.

Καταρχάς με μπερδεύεις όταν μιλάς ως πρόεδρος των Φιλαδέσποτων και παράλληλα αναφέρεις τον Συμπαραστάτη του δημότη, θέλω να μου πεις γιατί κάνεις αυτήν την αναφορά, εδώ είμαστε για τα αδέσποτα. Αν ήμουν δήμαρχος εγώ, θα σου έλεγα πως εδώ τα μπερδεύεις Θέμη.

Επίσης επειδή παρακολουθώ πολύ τα social media, θέλω να μου πεις πως συμπορεύεται η ιδιότητα του πρόεδρου της φιλοζωικής με το να είναι κάποιος ψαράς και κυνηγός;

Τι θεωρείς δηλαδή ότι έγιναν τα 7.500 ευρώ; Ότι τα καταχράστηκε ο δήμαρχος ή κάποιος άλλος τα χρήματα, γιατί για οποιαδήποτε δημοτική αρχή είναι ευτελές το ποσό...

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Σιδηρόπουλου αλλά και τις ερωτήσεις που δέχθηκε:

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας