Γιατί η Αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας για έλλειψη Δημοκρατίας Κύριο

Γιατί η  Αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας για έλλειψη Δημοκρατίας

Στο  δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε με την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του

δήμου Αλεξάνδρειας στις 17 Οκτωβρίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση με την οποία ειδοποιήθηκαν ώστε να παραβρεθούν στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 17ης Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος με μία μόνο φράση δυναμίτισε την αίθουσα και συγκεκριμένα τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης.

Δήμαρχος:¨Το αποτέλεσμα της Οικονομικής Επιτροπής ήταν δεδομένο. Θα περνούσε το θέμα ούτως ή άλλως,είτε ήταν παρόντες οι άνθρωποι της μειοψηφίας είτε όχι. ¨ η απορία είναι τότε, τι χρειάζεται η Αντιπολίτευση κ. Δήμαρχε, μην τους καλείτε τότε καθόλου αφού μπορείτε να περνάτε τα θέματα με πλειοψηφία, αυτό όμως είναι η πλήρης απαξίωση της δημοκρατίας και ο πλήρης ορισμός του ¨΄φασισμού¨ όπως τόνισε ο κ. Αλευράς, ο κ. Μίχος, η κ. Μοσχοπούλου και ο κ. Βενιόπουλος.
Το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει τη δεδομένη στιγμή θα ήταν η πλήρης ανάκληση της φράσης.

Στη συνέχεια η κ. Μοσχοπούλου τόνισε για την περίπτωση της εν λόγω Οικονομικής Επιτροπής και μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε με υπαλλήλους του Δήμου: ¨Χρειάζεστε τους υπαλλήλους Δήμαρχε...οι εργαζόιμενοι έχουν τα κεκτημένα τους , την προϋπηρεσία τους, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε.¨

Ο κ. Αλευράς τόνισε ότι είναι θέμα ηθικό η αναγνώριση της προϋπηρεσίας και ο κ. Βενιόπουλος επεσήμανε ότι απλά κ. Δήμαρχε ταλαιπωρείται τους υπαλλήλούς.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!