Η Αφροδίτη Μαυρίδου στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη Κύριο

Η Αφροδίτη Μαυρίδου στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη

Η Αφροδίτη Μαυρίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλός Δ.Ε. του δήμου Αλεξάνδρειας με την παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» του Κώστα Ναλμπάντη και εξηγεί με την παρακάτω δήλωση τους λόγους που τάχθηκε στο πλευρό του.

"Αγαπημένοι μου φίλοι, οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε όμως ήρθε η σειρά μου να συστηθώ. 
Ονομάζομαι Αφροδίτη Μαυρίδου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξάνδρεια όπου και αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο της πόλης. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στο Τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών του Α.ΤΕΙ Λάρισας όπου παρέμεινα στην πόλη όντας εργαζόμενη σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. 
Από το 2005 επέστρεψα οριστικά στην αγαπημένη μου Αλεξάνδρεια όπου ζω μέχρι και σήμερα με το σύζυγό μου Νικόλαο Σαλιάρα και τον 5χρονο γιο μας.
Η πρώτη επαφή με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια όπου υπήρξα εκλεγμένη εκπρόσωπος της σχολής μου. 
Έχω υπάρξει ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων από μικρή ηλικία τόσο στην Αλεξάνδρεια όσο και στη Λάρισα διότι είμαι λάτρης της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού που προάγει η τήρηση των ηθών και εθίμων μας.
Επίσης πέρα από μητέρα ενός παιδιού είμαι και ανάδοχη γονέας της ΜΚΟ Actionaid καθώς τέτοιες δράσεις με ευαισθητοποιούν και με ενεργοποιούν να προσφέρω όση περισσότερη βοήθεια μπορώ για την ανακούφιση ανθρώπων, ομάδων, καταστάσεων. 
Σήμερα δραστηριοποιούμαι μαζί με το σύζυγό μου, στον πρωτογενή τομέα, καθώς η αγάπη μας για τη γεωργία είναι ριζωμένη από οικογενειακά μας βιώματα. Ταυτόχρονα όμως καθετί καινούργιο, καινοτόμο και εξελικτικό στον αγροτικό τομέα αποτελεί πρόκληση και αιτία για να γιγαντώσει το ενδιαφέρον μου, μιας και η οικονομία του τόπου μας στηρίζεται στην καλλιέργεια της γης.
Για αυτόν τον τόπο που αγαπώ λοιπόν και ως νέα με πνεύμα ανήσυχο, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη διότι είναι το παράθυρο στην ελπίδα, το βήμα του νέου ανθρώπου για ένα μέλλον της πόλης μας και του Δήμου μας, όπως τους αξίζει, όπως μας αξίζει. Γιατί #ΑΞΙΖΟΥΜΕ_ΚΑΛΥΤΕΡΑ".

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!