Κώστας Ναλμπάντης: "Στείλατε το μήνυμα Νίκης σε όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας" (φώτο-βίντεο) Κύριο

Κώστας Ναλμπάντης: "Στείλατε το μήνυμα Νίκης σε όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας" (φώτο-βίντεο)

 Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία και η παρουσίαση του 80% των υποψηφίων του συνδυασμού ¨Αξίζουμε καλύτερα¨ του υπ. Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Πέρα από κάθε προσδοκία η αθρόα συμμετοχή του κόσμου, έκδηλη η συγκίνηση του Κώστα Ναλμπάντη για την τεράστια αποδοχή και αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του αφού δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον από ανθρώπους κάθε ηλικίας και κυρίως νέους.

¨Στείλατε το μήνυμα Νίκης σε όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας¨ ¨Μια εικόνα χίλιες λέξεις¨, ¨Εφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, να τελειώνουμε με ότι μας κρατάει χαμηλά, να είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας γιατί και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε¨ τόνισε ο Κώστας Ναλμπάντης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Υποψήφιοι νέοι χωρίς βαρίδια, άτομα καταξιωμένα επαγγελματικά, έμπειρα στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην πολιτική, άνθρωποι του πολιτισμού που αντιπροσωπεύουν όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας από ¨όλα τα κόμματα και όλα τα χρώματα.

Στη σύντομη αλλά ιδιαιτέρως περιεκτική ομιλία του ο Κώστας Ναλμπάντης ξεδίπλωσε πτυχές του προγράμματος του ενώ δεν έλειψαν οι ιδιαίτερες αναφορές στο Νίκο Αλεξόπουλο και στο Πνευματικό Κέντρο, για το οποίο έκανε μια σύντομη αναδρομή σε όλους τους Δημάρχους που έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε αυτό να φτάσει στην ολοκλήρωσή του ενώ έκλεισε την ομιλία του φανερά συγκινημένος ευχαριστώντας τον κόσμο μέσα από την καρδιά του αποσπώντας το ασταμάτητο χειροκρότημά του.

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!