Νικήτρια στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Europe Direct Thessaloniki η Γιώτα Καμπέρη από την Αλεξάνδρεια Κύριο

Νικήτρια στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Europe Direct Thessaloniki η Γιώτα Καμπέρη από την Αλεξάνδρεια

Νικήτρια του διαγωνισμού φωτογραφίας του Europe Direct Thessaloniki ΚΕΔΗΘ αναδείχτηκε η φωτογραφία της κ. Παναγιώτας Καμπέρη από την Αλεξάνδρεια. Η φωτογραφία , η λήψη της οποίας είχε πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εργαστηρίων φωτογραφίας του 5ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας το περασμένο καλοκαίρι , αναδείχτηκε μέσα στις 3 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού όπως τις επέλεξε το κοινό.

To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2013, λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υποστηρίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Εντάσσεται σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο που αριθμεί περίπου 500 κέντρα στα 28 κράτη μέλη, εκ των οποίων τα 18 βρίσκονται στην Ελλάδα.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης ενώ θα συμμετέχουν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Ο διαγωνισμός είχε γίνει γνωστός στην περιοχή μας μέσα από το site του Alexandriamou.gr το οποίο διαχρονικά αναδεικνύει τέτοιες πρωτοβουλίες.

1aakamperi

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!