Τίτλοι Ειδήσεων

 

Οδηγοί προσοχή! Επικίνδυνοι οι δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της Αλεξάνδρειας (Φωτορεπορτάζ) Κύριο

Οδηγοί προσοχή! Επικίνδυνοι οι δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της Αλεξάνδρειας (Φωτορεπορτάζ)

Όση ομορφιά και να χαρίζει το χιόνι εγκυμονεί κινδύνους λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας στους δρόμους, οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

 

Οι δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της Αλεξάνδρειας είναι επικίνδυνοι και το οδικό δίκτυο στα χωριά βρίσκεται σε τραγική κατάσταση από την επέλαση του χιονιά

γεγονός που αποδεικνύει ότι είμαστε ανοργάνωτοι ως Δήμος και χωρίς καμιά ετοιμότητα αφού ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξάνδρειας μηχάνημα για ρίψη αλατιού

δεν έχει περάσει ενώ οι αρμόδιοι φορείς έχουν επιστήσει την προσοχή για ακραία καιρικά φαινόμενα εδώ και αρκετές ημέρες και θα έπρεπε να είχαν επιστρατευθεί όλα τα απαραίτητα μέσα.

Να σημειωθεί ότι οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό.

Προσοχή λοιπόν ώστε να αποφευχθούν τροχαία και άλλα δυσάρεστα γεγονότα και με την ευχή να κινητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή, πριν να είναι αργά!

xionia1999

 alexandiamou.gr xionia2099123x

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!