Τίτλοι Ειδήσεων

 

Θ. Χατζόπουλος: Μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη Κύριο

Θ. Χατζόπουλος: Μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Θωμάς Χατζόπουλος του Ιωάννη και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας εργαστεί εδώ με την ιδιότητα μου και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα».

Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Κώστα Ναλμπάντη ως υποψήφιου δημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνον εντυπώσεων.

Οι αρχές και οι αξίες για προσφορά, αγάπη και πίστη στον συνάνθρωπο αποτελούν τα βασικά μου εφόδια στη ζωή. Η αγάπη για τον τόπο μου, η πεποίθηση ότι ο τόπος μας αξίζει κάτι καλύτερο με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Ναλμπάντη. Πιστεύω στο όραμα και συγχρόνως στην ισχυρή βούληση για να μπορεί το όραμα να γίνει πράξη. Βασική αρχή μου για να μπορούν να γίνουν πράγματα για τον τόπο είναι οι δυνατές ομάδες που θα κάνουν τον δήμο μας να ξαναβρεί τη χαμένη του ζωντάνια σε όλους τους τομείς.

Μπορώ να προσφέρω, με πράξεις, με όρεξη και σκληρή δουλειά.

Με τιμή,

Θωμάς Χατζόπουλος

Ελεύθερος Επαγγελματίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!