Θέμης Σιδηρόπουλος: Δήμος Αλεξάνδρειας, η επιστήμη της στρατηγικής... Κύριο

Θέμης Σιδηρόπουλος: Δήμος Αλεξάνδρειας, η επιστήμη της στρατηγικής...

Είναι φανερό φίλες και φίλοι ότι οι άνθρωποι της εξουσίας πρέπει να δείχνουν προτίμηση στην τιμή και την υπόληψή τους.

Ανακολουθίες για απορριμματοφόρα, σάλια και ευχαριστίες και το πρόβλημα των σκουπιδιών να παραμένει. Υπέροχες φωτογραφίες προεκλογικά με το καινούργιο όχημα, μόνον για να επηρεάσουμε την κρίση των πολιτών.

Ραφιναρισμένος πολιτικός διανοητής ο κύριος δήμαρχος, πράξεις μηδέν, χωρίς σχέδιο και στρατηγική. Δεν βρίσκεσαι κύριε στην υπηρεσία της πόλης. Ωστόσο διαφαίνεται να επικαλείστε σιωπηλά, οικονομικό πρόβλημα στον δήμο. Λίγη φρόνηση παρακαλώ, 85.000 ευρώ οι οφειλές του ενοικιαστή της Ε.Β.Ζ. σε δημοτικά τέλη. Είπατε κύριε δήμαρχε, <<Θεωρείτε πως δύσκολα θα τα πάρετε ; >>. Σαφώς, ερώτηση : Γιατί μέχρι πρότινος δεν τα εισπράξετε ; Τους δημότες σας, γιατί τους κόβετε το νερό ύδρευσης, με ευκολία για ευτελή ποσά; Κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι το επίπεδο διαχείρισης στο δήμο μας είναι χαμηλών προσδοκιών. Όμως έχετε ιερή και θεσμική υποχρέωση να κάμετε <<αυτό που προηγείται>>, <<αυτό που έπρεπε>>, δυστυχώς χάσατε την ουσία.


Ωστόσο ο δήμος συνδιοικείται, υπάρχει συνυπευθυνότητα. Ευθύνες ιεραρχικά κατανεμημένες, σε ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΥΓΚΑ, ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ και τους άλλους αντιδημάρχους και επικεφαλείς τμημάτων, με αρμοδιότητες και ρόλους. Δεν νοιάζεστε να υποθέσω, δεν ξέρω. Δηλώσεις λευκές του Κούγκα για τον αρχηγό του, με ανακολουθίες, διαψεύσεις και χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο.


Ωστόσο, κοιτάξτε, η αλήθεια βρίσκεται σε αντίθεση με τις προσδοκίες σας. Δώσατε τα χέρια κύριοι, ποδηγετήσατε το εκλογικό σώμα, μην αγνοείτε την λογική, επιδιώξετε να λύσετε τα προβλήματα. Αποτελεί αντικείμενο έρευνας η τέχνη της διοίκησης που ακολουθείτε. Προχωρώντας τον λόγο μας, όσο και αν προσπαθήσουμε για το προφανές, γίνεται σαφές και φανερό, ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε. Δεν είναι ότι δεν ξέρετε την ΑΒ, μα δεν θέλετε οπωσδήποτε και να την μάθετε !!

 


Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Αξιωματικός ε.α. ΕΛ.ΑΣ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας