Τίτλοι Ειδήσεων

 

Τμήμα σε αναστολή λειτουργίας στο 4o Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας λόγω covid-19 Κύριο

Τμήμα σε αναστολή λειτουργίας στο 4o Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας λόγω covid-19

Aυξάνονται συνεχώς τα τμήματα και οι σχολικές μονάδες σε αναστολή λειτουργίας λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, με τις εκπαιδευτικές μονάδες να «υποκύπτουν» στην έξαρση της νόσου, καθώς σταθερά τις τελευταίες ημέρες ανακοινώνονται πάνω από 1000 κρούσματα ημερησίως.

Υπeνθυμίζεται, άλλωστε, πως η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως είχε επισημάνει πως τα κρούσματα σε σχολικές μονάδες είναι «εισαγόμενα» από το κοινωνικό περιβάλλον των μαθητών, τονίζοντας πως οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα παιδιά δύσκολα νοσούν, ενώ δεν μεταδίδουν εύκολα τη νόσο.

Σε αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες στο 4ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εκπαιδευτικό.

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα Ε2

Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση αναστολής λειτουργίας τμημάτων σχολείου στον δήμο Αλεξάνδρειας μετά τα δύο τμήματα που ανέστειλαν τη λειτουργία τους στο Δημοτικό σχολείο Κορυφής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με την επιβεβαίωση ενός μόνο κρούσματος δεν προβλέπεται το κλείσιμο ολόκληρου του σχολείου, παρά μόνο του τμήματος στο οποίο εμφανίστηκε το κρούσμα ή σε όποιο τμήμα κριθεί απαραίτητο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας