Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας έκοψε τη βασιλόπιτά του Κύριο

Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας έκοψε τη βασιλόπιτά του

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Ειδικού σχολείου Αλεξάνδρειαςς, με την παρουσία γονέων , μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα όμορφο κλίμα , (παρά την απουσία αρκετών μαθητών λόγω γρίπης) και συνοδεύτηκε από κεράσματα στους μαθητές ,γονείς και εκπαιδευτικούς.

IMG 20200206 125851

Στη λιτή αλλά ζεστή ατμόσφαιρα του σχολείου, η εκδήλωση αυτή ήταν μία ακόμη αφορμή για να συναντηθούν οι γονείς και εκπαιδευτικοί και να συζητήσουν τα σημαντικά θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του σχολείου μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς και ο καλύτερος συντονισμός που πρέπει να γίνει ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί παράδοση για το σχολείο και ως σκοπό έχει τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών για μια καλύτερη χρόνια με λιγότερα προβλήματα για τους μαθητές και το σχολείο μας και για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη και πιο κοντά στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας