Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας:Η απεργία μας συνεχίζεται-Δεν κάνουμε πίσω.

19 Φεβ 2016
Αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας:Η απεργία μας συνεχίζεται-Δεν κάνουμε πίσω.

Οι αγρότες του Δήμου Αλεξανδρείας συνεχίζουν την απεργία τους συμπληρωνοντας ενα μήνα στους δρόμους έχοντας απαντες πληρη ενημέρωση των ασφαλιστικών και φορολογικων μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να επιβληθουν απο

τη κυβέρνηση .
Έχοντας όλοι συναποφασησει μετα απο γενικη συνελευση τη κατάληψη του οδοστρωματος επι της Εγνατίας οδου και ακολουθώντας την ανευ προηγουμένου Πανελλήνια αγροτική κινητοποιηση, εξακολουθούν να επιτρέπουν τη διέλευση μονο ασθενοφορων και οχημάτων που μεταφέρουν ασθενείς στη κατεύθυνση απο Αλεξανδρεια προς Βεροια-Κοζανη.

Εξακολουθούν να αγωνιουν για το μέλλον των καλλιεργειών τους όντας απαντες πραγματικοι αγρότες.
Εξακολουθούν να επιθυμούν να καλλιεργουν ,για τα παιδια τους και για τη χωρα τους.

Συνεχιζουν να καλουν ολες τις παραγωγικές ταξεις ,τους ελευθερους επαγγελματιες,τους εμπορους να συμπαρασταθουν στον αγώνα εναντια σε ενα άδικο και παράλογο ασφαλιστικο νομοσχέδιο.
Δυσανασχετουν μαθαίνοντας οτι συναδελφοι τους εγκαταλείπουν τον αγώνα χρησιμοποιωντας το κοινωνικο αυτοματισμο δικαιολογοντας ετσι την αδυναμία τους να αγωνιστουν χρησιμοποιώντας μάλιστα πληρωμενα μεσα για να αμαυρωσουν την απεργια.

Οι αγροτες του Δημου Αλεξανδρείας καλουν τους συναδελφους τους απο τον υπόλοιπο νομο Ημαθίας να στηριξουν το μπλοκο είτε με τρακτερ είτε με τη φυσική τους παρουσία στο μπλοκο στο κόμβο Νησελιου.
Η απεργια μας συνεχίζεται. Δεν κανουμε πισω.
Συντονιστικη μπλοκου Νησελιου