Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση που έχει ανακοινωθεί - Δείτε γιατί Κύριο

O Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση που έχει ανακοινωθεί - Δείτε γιατί

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΜΕ,ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ Ή ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ Ή ΜΕΙΩΘΕΙ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.


ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.


Ο Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.