Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης σε Ημαθία - Πιερία

01 Ιουν 2016
Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης σε Ημαθία - Πιερία

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κλοπή από οικία. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 32χρονου υπηκόου Αλβανίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος το

Φεβρουάριο του 2015 σε περιοχή της Ημαθίας, μπήκε παράνομα σε σπίτι ιδιοκτησίας 79χρονου και αφαίρεσε μία κυνηγετική καραμπίνα και χρηματικό ποσό.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης απάτη και απόπειρα απάτης. Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 39χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η προαναφερόμενη την 19-04-2016 τηλεφώνησε σε Ιερέα στην περιοχή της Πιερίας και προσποιούμενη κοινωνική λειτουργό Δήμου της περιοχής, τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης οικογένειας.
Επιπλέον, την 05-05-2016 προσποιούμενη εκπρόσωπο φιλανθρωπικού ιδρύματος, τηλεφώνησε σε άλλο Ιερέα στην περιοχή της Πιερίας και ζήτησε την κατάθεση χρηματικού ποσού για λογαριασμό του ιδρύματος.