Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις για κλοπές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων σε Ημαθία και Πέλλα

15 Ιουν 2016
Συλλήψεις για κλοπές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων σε Ημαθία και Πέλλα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε Ημαθία και Πέλλα για κλοπές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων.

Την Κυριακή το βράδυ συνελήφθη ένας ανήλικος Αλβανός σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας για κλοπή γεωργικού εξαρτήματος και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης, ενώ οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα του οχήματος ήταν αλλοιωμένοι.
Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ένα γεωργικό εξάρτημα που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα αφαίρεσε το προηγούμενο βράδυ από το σπίτι 60χρονο.
Το δίκυκλο κατασχέθηκε προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω, ενώ το κλεμμένο γεωργικό εξάρτημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατεός.
Επίσης συνελήφθησαν τη Δευτέρατο μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας δύο νεαροί ηλικίας 18 και 30 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσαν πρωινές ώρες την ίδια μέρα από αποθήκη 50χρονου.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Επίσης, την Κυριακή το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, ένας 19χρονος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε την μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα από την οικία 54χρονου σε περιοχή της Ημαθίας.