Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση εκπροσώπων της Ε.Α.Υ.Σ.Φ. Ημαθίας με τον βουλευτή Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλο

05 Απρ 2016
Συνάντηση εκπροσώπων της Ε.Α.Υ.Σ.Φ. Ημαθίας με τον βουλευτή Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλο

Στα πλαίσια των επαφών με αρμόδιους φορείς του Νομού μας, σχετικά με την δημιουργία των δύο κέντρων φιλοξενίας που λειτουργούν ήδη σε Βέροια και Αλεξάνδρεια, η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων συνοριακής φύλαξης Ημαθίας (Ε.Α.Υ.Σ.Φ.Η.) , πραγματοποίησε

σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου συνάντηση με το βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστ. Βεσυρόπουλο προκειμένου να καταθέσει την έντονη ανησυχία της για τις συνθήκες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού αλλά και την ιδιαίτερη λειψανδρία σε δύναμη όπως αυτή αποτυπώνεται.

Θέσαμε στον Βουλευτή, τις συνθήκες παρουσίας – και όχι φύλαξης – των κέντρων αυτών από την Αστυνομία, καθότι ούτε διαταγές ενίσχυσης υπάρχουν ούτε όμως και περαιτέρω δυνατότητα. Καταθέσαμε τις απόψεις μας για την ανάγκη εδραίωσης του αισθήματος ασφαλείας που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία σε ολόκληρο το Νομό.

Ιδιαίτερα, συζητήσαμε και αναζητήσαμε τρόπους ενίσχυσης σε προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας του Νομού.

Πέραν της προτάσεως μας προς τον αρμόδιο προϊστάμενο της Φυσικής Ηγεσίας για την ανάγκη παραμονής της διμοιρίας της Διευθύνσεως εντός εδαφικής αρμοδιότητας προκειμένου να εξυπηρετήσει τυχόν τοπικές ανάγκες, ζητήσαμε ενίσχυση της θέσης μας από τον κ. Βουλευτή για αποσπάσεις προσωπικού προς την Διεύθυνση μας συναδέλφων που κατάγονται από την περιοχή και υπηρετούν μακριά, λόγω των τεράστιων αναγκών που προκύπτουν από την λειτουργία των δύο κέντρων. Θεωρούμε πως άλλες προτεινόμενες λύσεις για την ενίσχυση της Αστυνομικής Δύναμης της Διευθύνσεως, έχουν δυσμενείς εισοδηματικές συνέπειες σε όσους συναδέλφους έχουν ανάγκη την ενίσχυση των εισοδημάτων τους.

Η Ένωση μας, θα συνεχίσει τις επαφές με κάθε φορέα που μπορεί να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και μόνο.

synoriofylakes1