Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού Κύριο

1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 24-9-2021 στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας με μεγάλη επιτυχία αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού τηρουμένων των οριζόμενων από τις εγκυκλίους μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.


Όλοι οι μαθητές του σχολείου τις τρεις τελευταίες ώρες συμμετείχαν σε δράσεις, όπως περπάτημα, τρέξιμο, σχοινάκι , χορό, κ.α. προωθώντας το μήνυμα του αθλητισμού, της ψυχικής και σωματικής υγείας και της δημιουργικότητας.


Ευχαριστούμε τους μαθητές μας που συμμετείχαν με χαρά και προθυμία στις δραστηριότητες καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου των οποίων η αρωγή υπήρξε σημαντική στην υλοποίηση των δράσεων.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γυμναστές μας κ. Πιτσαρή και κ. Τόκα για την άψογη οργάνωση των εκδηλώσεων.


Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας


Καραστογιαννίδου Μαρία

Σχετικά Άρθρα