Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αλεξάνδρειας: Αγιασμός παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη(φωτο-βίντεο) Κύριο

1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αλεξάνδρειας: Αγιασμός παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη(φωτο-βίντεο)

Σήμερα, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους 1.341.985 μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Ελλάδας.

 

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε και στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Αλεξάνδρειας, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στις 09:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου.

 

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, του Αντιδημάρχου του Αυτοτελούς Τμήματος σε θέματα Παιδείας κ. Αθανάσιου Παντόπουλου, της Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Όλγας Μοσχοπούλου, των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και μαθητριών.

 

Δόθηκαν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και
στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου, οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους και αποχώρησαν.

 

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

 

Οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, καθώς και το διοικητικό και λοιπό προσωπικό, οι οποίοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο με rapid-test ή PCR σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, σε ιδιωτικές κλινικές, σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη.