Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανθοκομική έκθεση του Δημ. Σχολείου Κλειδίου Κύριο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανθοκομική έκθεση του Δημ. Σχολείου Κλειδίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/4/2022 η πρώτη ανθοκομική έκθεση του Δημ. Σχολείου Κλειδίου παράλληλα με το πασχαλινό bazaar.

Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχαν οι μαθητές/τριες  της σχολικής μονάδας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, με στόχοτην καλλιέργεια των δεξιοτήτων της δημιουργίας, της συνεργατικότητας, της υπευθυνότητας της διαχείρισης καταστάσεων και της οικοδόμησης υγιών διαπροσωπικών σχέσεων.

Πολλαπλά τα οφέλη της συγκεκριμένης δράσης ως προς το σχολικό κλίμα  (σχέσεις μεταξύ των μαθητών/τριών) ως προς τη ανάπτυξη της σχολικής κοινότητας  (σχέσεις μεταξύ των μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών), αλλά και της εποικοδομητικής συνεργασίας του σχολείου με το γονεϊκό περιβάλλονκαι την τοπική κοινότητα.

Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην τοπική κοινότητα που στήριξε αυτήν την προσπάθειάμας, συμβάλλοντας στο όραμά μας για ένα  σύγχρονο σχολείο που χαρακτηρίζεται ως ένας οργανισμός καλλιέργειας  της μάθησης μέσα από τη δημιουργική συμμετοχή και θέτει στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον μαθητή και τις ανάγκες του.

 

 

Σχετικά Άρθρα